Здравейте колеги, искам да Ви попитам какви са признаците, че трябва да се рециклира рейката ? И колко доло горе трябва да струва ? в един сервиз ми казаха 350лв (със монтаж и демонтаж)... Фиат Стило е колата е 2002.... Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило: какви са признаците за рециклиране на електр. рейка?
Collapse
X
-
ivel написа:теч на масло,луфтове във вътрешните накрайнициКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ключар, не знам какво има да се уточнява.Човека пита за рейката, ти вкарваш размишления за ел. мотора.В рейката има едни малки втулки. Свалят се, минава се през стругар, заменят се и газ напред.Аз не бих дал 350лв за този ремонт.За тези пари се взима една рейка втора употреба, минава се през стругар, за да направи 2 комплекта втулки, за има няма 50лв, което е много, смяна на рейката за още 150лв, което пак е много, но да ги докараме до 350лв и в крайна сметка имаш сменена рейка, която не тропа и още една резервна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ключар, не знам какво има да се уточнява.Човека пита за рейката, ти вкарваш размишления за ел. мотора.В рейката има едни малки втулки. Свалят се, минава се през стругар, заменят се и газ напред.Аз не бих дал 350лв за този ремонт.За тези пари се взима една рейка втора употреба, минава се през стругар, за да направи 2 комплекта втулки, за има няма 50лв, което е много, смяна на рейката за още 150лв, което пак е много, но да ги докараме до 350лв и в крайна сметка имаш сменена рейка, която не тропа и още една резервна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар