здравейте, харесал съм едно пунто 1,2 16v 2000 г. Съединителят мисля че като цяло е добре, но самият скоростен лост влиза тежко, та се чудя дали е така и при другите или ако не, каква може да е причината (при условие че е 25 градуса навън, та надали е замръзнало масло или нещо друго). И освен това, може ли да ми кажете дали 16v харчи драстично повече от 8v, и като цяло кой от двата мотора е за предпочитане, тъй като колата ще е за жената и ще се кара предимно градско. Благодаря предварително.p.s. 180000 км много ли са за този мотор?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
трудно движение на скоростен лост при пунто II
Collapse
X
-
Re: трудно движение на скоростен лост при пунто II
fredibs написа:здравейте, харесал съм едно пунто 1,2 16v 2000 г. Съединителят мисля че като цяло е добре, но самият скоростен лост влиза тежко, та се чудя дали е така и при другите или ако не, каква може да е причината (при условие че е 25 градуса навън, та надали е замръзнало масло или нещо друго). И освен това, може ли да ми кажете дали 16v харчи драстично повече от 8v, и като цяло кой от двата мотора е за предпочитане, тъй като колата ще е за жената и ще се кара предимно градско. Благодаря предварително.p.s. 180000 км много ли са за този мотор?
-
Да използвам темата на колегата аз имам същите симптоми при браво само ,че 1-ва скорост по трудно влиза спрямо другите и пак не влизат много мазно...... личи си че " прискърцват буквално " от жилата ли е ? къде се намират и как мога да ги напръскам с нещо си.. примерно WD 40Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Да използвам темата на колегата аз имам същите симптоми при браво само ,че 1-ва скорост по трудно влиза спрямо другите и пак не влизат много мазно...... личи си че " прискърцват буквално " от жилата ли е ? къде се намират и как мога да ги напръскам с нещо си.. примерно WD 40Пунто 1.9D 2002г.
Коментар
-
Mapu0o написа:Ibiza написа:Да използвам темата на колегата аз имам същите симптоми при браво само ,че 1-ва скорост по трудно влиза спрямо другите и пак не влизат много мазно...... личи си че " прискърцват буквално " от жилата ли е ? къде се намират и как мога да ги напръскам с нещо си.. примерно WD 40Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Имаш на предвид и самите жила също със графитна грес така ли ?Пунто 1.9D 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар