Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Махнах си катализатора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

damianoff написа:
    Определено си струва парите след като колата не се чува :D .Аз иначе си смених средното и задното в ЕМК33.Дадоха ми и 1г. гаранция,алуминизирани са.Цената беше 80 лв.,работа 10лв., и една скоба за 1.50 лв.
    Най вероятно колегата е дал цената не само за смяна на катализатора но и на друго гърне.Цената за премахване на катализатор, с монтаж на резонатор е около 45 лева."Операцията" е рутинна и безвредна.Мога да ви уредя , /но само при предварителна уговорка/,да изкупуваме и катализатора на някаква предварително уговорена цена.Така услугата като цяло ще намалее като стойност.За целта следва да ползувате тел 0888710202 или да минете през нашия форум: http://www.emk-33.com/viewforum.php?f=16Освен това , извършваме доста ремотни на ходова част, съединители и амортисьори на автомобили ФИАТ и можете да разчитате на нашите услуги.Мисля, че на друго място пак бях писал под мнението ти. За реклами и обяви си има място. Раздела се казва КОНСУЛТАЦИИ. Следващата реклама ще я изтрия без предупреждение.

Коментар

01 написа:
      Най вероятно колегата е дал цената не само за смяна на катализатора но и на друго гърне.
      Така е - гърне с резонатор и 30 см тръба - демонтаж на катализатора и монтаж на първите две - това включва цената, като гърнето е много специално - половин час ми обяснява за него, но не разбрах подробности - във всеки случай колата е напълно безшумна за възможностите на двигателя си
      Alles in Ordnung

Коментар

01 написа:
        damianoff написа:
        Определено си струва парите след като колата не се чува :D .Аз иначе си смених средното и задното в ЕМК33.Дадоха ми и 1г. гаранция,алуминизирани са.Цената беше 80 лв.,работа 10лв., и една скоба за 1.50 лв.
        Мисля, че на друго място пак бях писал под мнението ти. За реклами и обяви си има място. Раздела се казва КОНСУЛТАЦИИ. Следващата реклама ще я изтрия без предупреждение.
        Аби вие със всичкия ли сте си? Намесвам се за да ви информирам и за да ви дам възможност да ползувате по добри цени и условия в моя сервиз.Ако искаш - трий ми постингите- това въобще не ме вълнува.Голяма работа! Когато застанете като "клиенти"...се държите съвсим различно, защото сте на зор.И искате да бъдете добре обслужени, нали?Ето така е !А тук "модератора" е "велик" и пречи на останалите да имат информация и за цени и за възможности в областта на изпускателните системи.Ако искате- ходете при арабите.Изгонете ме...като че съм умрял от нужда да ви пиша в клуба.Вие имате "нужда" и затова се намесвам от съчувствие, а не за да "рекламирам" при вас.... И с вашия клуб и без вашия клуб, нещата си вървят , защото работим добре и на добри цени.Щом искате така- няма и отстъпки, няма и информация.Да не би да ви се моля....хе хе хе хе хе Не ви се моля- въобще.По добре не идвайте при нас!Или ако идвате, не казвайте че сте от този клуб,щото това няма да ни вълнува.Ходете си при арабеските- то май това си е съвсем в реда на нещата.Там ще се чувствувате във ваши води и няма кой да ви пише във форума, по обективни причини....,щото не знаят да пишат Мога да ви информирам още нещо- вече сме производител на алуминизирани гърнета и ми е все едно, дали ще си монтирате ауспуха при араби или при нас.Въпроса е на ваш избор.Вие сами си избирате кой да ви "обслужи"....И кво от това?

Коментар

Zaphod написа:
          01 написа:
          Най вероятно колегата е дал цената не само за смяна на катализатора но и на друго гърне.
          Така е - гърне с резонатор и 30 см тръба - демонтаж на катализатора и монтаж на първите две - това включва цената, като гърнето е много специално - половин час ми обяснява за него, но не разбрах подробности - във всеки случай колата е напълно безшумна за възможностите на двигателя си
          Колега и колеги- извинете ме за резкия тон който имам към модератора.Това не се отнася към тези, които имат разбиране и имат нужда от информация.Информацията и съдействието от мен са безплатни.Който може и иска- нека наминава и към нашия форум.Там ще бъдете обслужени информационно и ценово и ще бъдете посрещнати с полагащото се уважение.Целта е да бъдете доволни и добре обслужени.И кво от това?

Коментар

Хей 01 !! Малко по кротко го давай защото в нашия форум за разлика от други тонът с който си пишем и коренспондираме е достоен за уважение.На твое място бих писал че съм си сменил катализатора на еди кое си место /като посоча моя си сервиз / и обявя цените за които става смяната.Така се избягват тия недоразумения във форума.А моя катализатор го махнаха и сложиха заглушител/ не тръба/и всичко това за 25лв.Смяната отне не повече от половин час.Цената може би е по евтина защото аз не си потърсих катализатора а те може би нещо ще ползват от него.Така че при теб 45лв не са малко сравнение с тукашната цена. :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Хей 01 !! Малко по кротко го давай защото в нашия форум за разлика от други тонът с който си пишем и коренспондираме е достоен за уважение.На твое място бих писал че съм си сменил катализатора на еди кое си место /като посоча моя си сервиз / и обявя цените за които става смяната.Така се избягват тия недоразумения във форума.А моя катализатор го махнаха и сложиха заглушител/ не тръба/и всичко това за 25лв.Смяната отне не повече от половин час.Цената може би е по евтина защото аз не си потърсих катализатора а те може би нещо ще ползват от него.Така че при теб 45лв не са малко сравнение с тукашната цена. :D :D :D
              А съм кротък като агне! Виж, мога да ти монтирам резонатор и без пари и дори да ти дам 25 лева за това, че съм ти го направил аз. Понякога правя и така. Ицената , не за всички е 45 лева, ама това трябва да се заслужи с отношение и уважение.Цената е в мои ръце, затова пиша на модератора и на вас.При тези цени, всеки ден монтираме между 50 и 100 гърнета и се славим с добри цени и много добро качество.Има и други цени и друго качество- вероятно някои от вас са се прецаквали вече и това го чета във тези теми- 80 или 100 лева, за смяна на катализатор. Това отношение беше отговор на заплахата, че са щели да ми трият постингите-Тази заплаха ми причини "стрес",неимуществени вреди и няма да мога да спя една седмица през деня.Приеми всичко с необходимата доза хумор. И кво от това?

Коментар

01 можеш ли да ми дадеш инфо колко ще ми струва накрайник за Фиат Браво с монтаж. Защото гърнето е завито надолу и мисля че трябва да се отреже и самият ауспух да се *свали* малко надолу. и Освен това колко струва каталзатор със смяна за ВОЛВО S40 2.0 16 V , 2001 година.
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
                  01 можеш ли да ми дадеш инфо колко ще ми струва накрайник за Фиат Браво с монтаж. Защото гърнето е завито надолу и мисля че трябва да се отреже и самият ауспух да се *свали* малко надолу. и Освен това колко струва каталзатор със смяна за ВОЛВО S40 2.0 16 V , 2001 година.
                  Ииаме около 40 вида накрайници- неръждавейка и то на различни цени.Необходим е твой "избор" и решение.Аз мога да повлияя на крайната цена.Имаме и катализатори- БОСАЛ.Те са универсални и такива- за определени марки.За съжаление така и сега не мога да бъда много конкретен.Има такава възможност за пригаждане на катализатор, с цена от 220-250 лева. Но да знаеш, че при тези нестабилни горива и ако двигателя ти не е напълно в ред, не можеш да имаш гаранция за дълговечен катализатор.Моля те, не казвай на модератора какво ти казвам, защото това ще се тълкува като реклама....

Коментар

01 написа:
                    ...Моля те, не казвай на модератора какво ти казвам, защото това ще се тълкува като реклама.... ...
                    ОфффффКефиш ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Коментар

Преди около седмица махнах катализатора и сложиха някаква тръба, сигурно е тази за която говорите - резонансна.. с вата и дупки по нея.. Незнам дали е само при мен, но по принцип като е студена и запаля колата на място след около минута оборотите падат доста и за малко да изгасне, но не гаснеше. След като махнах катализатора взе да гасне след като я запаля. Незнам дали е от това или нещо друго. Сега брат ми отиде с нея на работа и каза че стрелката за температурата стояла на 0, а преди да махнем катализатора си загряваше нормално. Всякакви идеи са добре дошли.
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                        X