damianoff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махнах си катализатора
Collapse
X
-
-
01 написа:Най вероятно колегата е дал цената не само за смяна на катализатора но и на друго гърне.Alles in Ordnung
Коментар
-
01 написа:damianoff написа:Определено си струва парите след като колата не се чува :D .Аз иначе си смених средното и задното в ЕМК33.Дадоха ми и 1г. гаранция,алуминизирани са.Цената беше 80 лв.,работа 10лв., и една скоба за 1.50 лв.
Коментар
-
Zaphod написа:01 написа:Най вероятно колегата е дал цената не само за смяна на катализатора но и на друго гърне.
Коментар
-
Хей 01 !! Малко по кротко го давай защото в нашия форум за разлика от други тонът с който си пишем и коренспондираме е достоен за уважение.На твое място бих писал че съм си сменил катализатора на еди кое си место /като посоча моя си сервиз / и обявя цените за които става смяната.Така се избягват тия недоразумения във форума.А моя катализатор го махнаха и сложиха заглушител/ не тръба/и всичко това за 25лв.Смяната отне не повече от половин час.Цената може би е по евтина защото аз не си потърсих катализатора а те може би нещо ще ползват от него.Така че при теб 45лв не са малко сравнение с тукашната цена. :D :D :D
Коментар
-
коцев написа:Хей 01 !! Малко по кротко го давай защото в нашия форум за разлика от други тонът с който си пишем и коренспондираме е достоен за уважение.На твое място бих писал че съм си сменил катализатора на еди кое си место /като посоча моя си сервиз / и обявя цените за които става смяната.Така се избягват тия недоразумения във форума.А моя катализатор го махнаха и сложиха заглушител/ не тръба/и всичко това за 25лв.Смяната отне не повече от половин час.Цената може би е по евтина защото аз не си потърсих катализатора а те може би нещо ще ползват от него.Така че при теб 45лв не са малко сравнение с тукашната цена. :D :D :D
Коментар
-
divaka написа:01 можеш ли да ми дадеш инфо колко ще ми струва накрайник за Фиат Браво с монтаж. Защото гърнето е завито надолу и мисля че трябва да се отреже и самият ауспух да се *свали* малко надолу. и Освен това колко струва каталзатор със смяна за ВОЛВО S40 2.0 16 V , 2001 година.
Коментар
-
mariobg
-
Преди около седмица махнах катализатора и сложиха някаква тръба, сигурно е тази за която говорите - резонансна.. с вата и дупки по нея.. Незнам дали е само при мен, но по принцип като е студена и запаля колата на място след около минута оборотите падат доста и за малко да изгасне, но не гаснеше. След като махнах катализатора взе да гасне след като я запаля. Незнам дали е от това или нещо друго. Сега брат ми отиде с нея на работа и каза че стрелката за температурата стояла на 0, а преди да махнем катализатора си загряваше нормално. Всякакви идеи са добре дошли.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар