Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за осветление на таблото на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за осветление на таблото на Типо

ЗдравейтеКолеги които от вас имат типо да споделят дали светят като включите фаровете врътките на регулатора на парното и там дето показва каде духа вентилатора абе общо взето тези 3 врътки от снимката по долу дали имат осветление при мен нищо не свети.А ако има някакви лампички като на таблото как се разглобява тва чудо за да стигна до тях да ги сменя ?Пробвах да отворя отдоу има 3 винтчета но немога да сваля врътките и ме беше страх да не счупя нещо .
    Прикачени файлове
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Колега така е на темпра ,на типо мисля че е същото ..там са болчетата и сменяш крушките дърпай ги смело !
    Прикачени файлове
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
      Колега така е на темпра ,на типо мисля че е същото ..там са болчетата и сменяш крушките дърпай ги смело !
      Е много ти благодаря колега особено за нагледния материал)) утре като стана и дръпна кафето и го почвам .
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

Има 3 болтчета под ръба на конзолата, 3 под горната лайсна и 2 под врътките.След като развиеш всички козолата пада и после трябва да отделиш останалите части. Има 2 жички с цокълчета и крушките са като тези на таблото.
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
          Има 3 болтчета под ръба на конзолата, 3 под горната лайсна и 2 под врътките.След като развиеш всички козолата пада и после трябва да отделиш останалите части. Има 2 жички с цокълчета и крушките са като тези на таблото.
          Точно така е колега както си го написал почистих прахоляка смених крушките и всичко е Ок

Коментар

Супер! Има крушка и на запалката от съшия тип. Свети като на снимката на fuel injection. Сменя се по-лесно и в типото става като в космически кораб!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
              Супер! Има крушка и на запалката от съшия тип. Свети като на снимката на fuel injection. Сменя се по-лесно и в типото става като в космически кораб!
              И не само там! Има и в копчетата за вдигане на ел. стъклата, само че там са едни по малки и се запояват на самата платка, също и в бутона за халогените, който е над врътките за парното, и долу до ръчната спирачка където е джойстика за управление на ел. огледалата и наистина става като в космически кораб Само не знам защо не е измислено да има осветление в самите духалки на парното където се усилва и намалява въздушния поток Ааа, забравих да спомена, че и в таблото съм сменил всичките крушки, но не с по 1.2W, а 2,3W и свети много яко :D
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                xctr написа:
                И не само там! Има и в копчетата за вдигане на ел. стъклата, само че там са едни по малки и се запояват на самата платка, също и в бутона за халогените, който е над врътките за парното, и долу до ръчната спирачка където е джойстика за управление на ел. огледалата и наистина става като в космически кораб Само не знам защо не е измислено да има осветление в самите духалки на парното където се усилва и намалява въздушния поток Ааа, забравих да спомена, че и в таблото съм сменил всичките крушки, но не с по 1.2W, а 2,3W и свети много яко :D
                Браво колега то по таблото и аз съм сменил всички крушки имаше и доста мърсотия кото се исчисти свети готино а как яко ми светят сега тези 3 врътки голем кеф направо като летяща чиния е ще разглобя и тези на ел стъклата вече не светят да ги сменя а в багажника си сложих още една лампичка от дясно на оригиналната стана много яко отваряш багажника и светва като в операционна дори му сложих и лампа на задните седалки осветява цялата кола абе купон .

Коментар

Working...
                X