Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.6,V16,1996 г,

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.6,V16,1996 г,

Здравейте! От няколко дена имам този автомобил.Сутрин при първото запалване трябва да се подава малко газ иначе угасва.После като тръгна, колата започва да придърпва.Като загрее,при подаването на газ си върви плавно.Въпроса ми е,къде може да е причината?Направена е диагностика,сменихме всички филтри,свещи,нов ремък и масло.Но проблема си остана.Ако сменя бобина и кабели и пак не се оправи...моля дайте съвет ако сте имали подобен проблем!Май се набутах с тази кола... И колко е нормално да харчи това Браво?

здравей, мойто е 1.6 16V 1996g - 90к.с., за разхода, градско-10 л/100км, може и 10.5 до 11 ми се случва , аз много седя по задръстванията в центъра (трябва да го меря литри на час май ), извънградско:при 90км/ч-- под 6лпри 120--- 6.5л/100кмпри 140--- 7.5при 160--- 8.5за придърпването незнам какво да те посъветвам, не ми се е случвало точно като при теб, преди придърваше при подаване на газ и се оказа потенциометъра на дроселовата клапа но си палеше нормално, имаш май някакъв проблем с празния ход, на каква диагностика е гледана, ако е на компютър, на колата компютъра не си ли каза нещо за грешки, общо взето е умничка и си се оплаква ако в сервиза имат техниката да се закачат за нея?
    FIAT Stilo 1.4 16V
    FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Защо не пробваш с някаква концентрирана добавка за почистване на горивната система?Да не би да е нещо от дюзите?
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

И аз го имах този проблем . проблема според маистора беше в неправилно зацепване на ангр. ремък. Мини през ВантоТраде да ти го погледнат. аз сум много доволен от тях !

Коментар

Re: Bravo 1.6,V16,1996 г,

magic написа:
          Здравейте! От няколко дена имам този автомобил.Сутрин при първото запалване трябва да се подава малко газ иначе угасва.После като тръгна, колата започва да придърпва.Като загрее,при подаването на газ си върви плавно.Въпроса ми е,къде може да е причината?Направена е диагностика,сменихме всички филтри,свещи,нов ремък и масло.Но проблема си остана.Ако сменя бобина и кабели и пак не се оправи...моля дайте съвет ако сте имали подобен проблем!Май се набутах с тази кола... И колко е нормално да харчи това Браво?
          сменял ли си ангренажния ремък? ако да, къде?
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

сменен е агренажния ремък,но преди смяната и след това проблема си остава.Възможно ли е да е от кабелите свързващи свещите и бобината?Дале знаете кабелите продават ли се поединично някаде или само в комплект вървят?Все пак благодаря за отзивчивостта на всички,които писаха тук.Не забравяй за бутона "промени"

Коментар

Да, провери и кабелите. Не знам, на мен ми прилича на много бензин/малко въздух.. може да е от много неща обаче, помпа, регулатор на налягане, един куп датчици...

Коментар

Кабели,братлета,кабели! От бубината до свещите.Сложих нови, сега летя :P

Коментар

Working...
                X