pook написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заслужава ли си? Fiat Brava 1.6 16v 2000г.
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
pook написа:Е то е ясно дал съм му 4- ри другите по -натам. Ам все ме гложди така добре ли е? 6500 - общо.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:pook написа:Всичко е така имаше слаби удари отпред по бронята ама нищо сериозно. Колата е на баща ми. Ходил е с нея до работа и обратно за това не са много километрите мисълта ми беше, дали е добра цената от 6500лв.
Коментар
-
doofiat написа:Кво стана с Дайхацу А що пък не вземеш да му хвърлиш една оферта на твоя син, да му продадеш Пунтото - може пък да се хване и пари да изкарашSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
pook написа:Е хайде взех фиатката. Спазарих я с бащата за 6500лв. Оказа се че е без ABS и е с един air/bag. Със сменени всички течности филтри и ремъци. На 60000км реални.Климатроник ел. огледала - стандартното оборудване. Отзад пише SX.Има малки външни косури. Нищо сериозно.Март 2000г. нова закупена. Произведена февруари 1999г.Модела с 103 коня.И 4 зимни гуми с джанти.1xAirbagЕл. ОгледалаЕл. Стъкла - предниИмобилайзерМеталикСерво управлениеХалогенни фаровеЦентр. заключванеЧупещ се волан.Аларма. Така справедливо ли е или още да го карам да намалява?
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Кво стана с Дайхацу А що пък не вземеш да му хвърлиш една оферта на твоя син, да му продадеш Пунтото - може пък да се хване и пари да изкараш
Коментар
-
Относно тези 60 000 км не ми стана ясно едно: бащата ли ги е навъртял в България? Или той я е купил нов внос на около 50 000 ... вобще дали е имало внос и предишен собственик преди него? Още една подробност - как така хем е произведена 1999та - хем има само на шофьора Въздушна възглавница като те от Юли 1996та са серийно обурудване дори за версия SX две възглавници (с тази на пасажера отпред). Да не би да е внесена 2000та? Странна работа. Над жабката арматурното табло изпъкнало и заоблено ли седи или има вдлъбнато място колкото за поставяне например на дамска чанта?
Коментар
-
niko_ymn написа:Относно тези 60 000 км не ми стана ясно едно: бащата ли ги е навъртял в България? Или той я е купил нов внос на около 50 000 ... вобще дали е имало внос и предишен собственик преди него? Още една подробност - как така хем е произведена 1999та - хем има само на шофьора Въздушна възглавница като те от Юли 1996та са серийно обурудване дори за версия SX две възглавници (с тази на пасажера отпред). Да не би да е внесена 2000та? Странна работа. Над жабката арматурното табло изпъкнало и заоблено ли седи или има вдлъбнато място колкото за поставяне например на дамска чанта?
Коментар
-
Пфу - тогава значи са реални км. Може за някои пазари оборудването да не е със същите екстри - незнам, но е странно. Радвай се и като се обезцени му казваш, че другите пари няма да му ги доплащаш, а може да му я върнеш ако иска да ти даде 4000 за по-нова ... аз така бих направил. 7000 ми излезе мойта дето е със същите екстри произвадена 6ти месец 1996та бе момче. Отсякъде си на далавера, въпреки, че като е роднина той е можел направо да ти я подари ако не е закъсал нещо за пари ама вие си знаете там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар