Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при ремонт на Пунто.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Помощ при ремонт на Пунто.

    Колеги, скоро претърпях много неприятно Птп, ударех колата в един бордюр с около 50-60 км, цялата сила от удара беше поета от картера, което доведе до счупване и на маслената помпа, заедно с конзолата която е там, 2-ва от 3-те тампона са скъсани, за 3-я не знам( май е жив), но се е ударила и част от рейката, единия болт на който се държи тя е счупен, заедно с малка част от нея( няма как да бъде заварена трябва нова). Въпросът ми е мога ли тези двата тампона да си ги търся втора ръка, защото картер и маслена помпа с конзолата ще ми вземат втора, но ми остава нещо мн тежко, тази рейка, не мога да я намеря, за нея ми искат 250 лева, при положение, че това е една обикновенна рейка с ел.хидравлика. Може ли някой който е на ти с нещата, да ме информира долу горе, какви пари ще ми излезе ремонта, за да сравня с това което от сервиза ми искат. Мерси предварително ( Ако има някакви грешки в обяснението е възможно, защото колата ми е нова и не я познавам толкова добре

    #2
    Кола

    Кое PUNTO с кой двигател е колата ела да ти дам кола да се возиш PUNTO 1.2 75 к с 95 г за малко пари МОДЕРИРАНОНяма връзка с темата.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      забравих да спомена съжалявам, става дума за Пунто 1.2, 16v, 82 коня, 2000г

      Коментар


        #4
        Тампони препоръчвам само втора употреба,слагал съм нови и е ужас.Отиди до колелото на околовръстния в посока Пазарджик 300 метра преди колелото в дясно има една морга питай за цената на рейката.Аз от там купих ел. хидравликата и остана рейката,по спомен я взех на добра цена.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

        Коментар

        Working...
        X