Здравей те колеги, колата ми е Fiat Marea 1.8i 16v ,с обикновена газова слагана в Италия.Днес смених термостат защото стария стоеше постоянно отворен и колата не можеше да загре.И след смяната обезвъздушаването, отидох да я тествам, набра сравнително бързо ,и като стрелката на километража стигна 120км. изведнъж колата заби муцуна, все едно има ограничител.Някои ако има на идея от къде може да идва проблема да помага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ след 120 км. забива муцуната Fiat Marea 1.8i 16v
Collapse
X
-
А на бензин прави ли го?Тествай за да е ясно къде е проблема.Възможно е изпарителя да е нависоко и след смяната на антифриза да има въздух в него и да е замръзнал.Друго незнам какво може да се скапят майсторите от северозапада от едната смяна на антифризhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Изпарителя ми долу ниско точно зад бронята , едва ли е замръзнал , утре ще я тествам на бензин.Съмнява ме , че е газта може да е била скапана, утре ще я тествам и на бензин ,и ще и налея от друго място газ ,и ще видим какво ще се получи.Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Не ти стига газта-развий малко болта.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Много ясно ,че пробвах ,оказа се некачествено гориво ,свалих си бензиновата помпа, и я почистих профилактично, няма да казвам колко колко мръсна беше, изчистихме и резервоара, и на края източихме старата газ , налях хубав бензин , и добра газ и вече няма никакви проблеми.Защото колата дълго време не беше карана бензин, а газта я бях наляла преди колата да я закарам в сервиза, и не бях я натискала.Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар