Съжелявам за глупавия въпрос но имам проблем с бензиновата помпа.Проблемът се състои в това че когато колата изгасне за гориво трябва да налея поне 50 лева за да подкачи.Оварях е неколкократно и стигнах до извода че в резервоара има поне 10-тина кила бенц.Та въпросът ми е ако приспособя едно маркучле от помпата до дъното на резервоара ще има ли проблем? браво 1.8 gtРедактирано заглавие.Моля прочети правилата на форума!Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензиновата помпа не подкачва при малко гориво
Collapse
X
-
Re: удачно ли е?
458italia написа:Съжелявам за глупавия въпрос но имам проблем с бензиновата помпа.Проблемът се състои в това че когато колата изгасне за гориво трябва да налея поне 50 лева за да подкачи.Оварях е неколкократно и стигнах до извода че в резервоара има поне 10-тина кила бенц.Та въпросът ми е ако приспособя едно маркучле от помпата до дъното на резервоара ще има ли проблем? браво 1.8 gtAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Бензиновата помпа не подкачва при малко гориво
458italia написа:Съжелявам за глупавия въпрос но имам проблем с бензиновата помпа.Проблемът се състои в това че когато колата изгасне за гориво трябва да налея поне 50 лева за да подкачи.Оварях е неколкократно и стигнах до извода че в резервоара има поне 10-тина кила бенц.Та въпросът ми е ако приспособя едно маркучле от помпата до дъното на резервоара ще има ли проблем? браво 1.8 gt.....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мисля, че проблема ти е това, което е написал Явор. Един допълнителен съвет: Не оставяй колата да гасне за гориво и отстрани проблема по-скоро, защото е възможно да ти се прецака помпата от дърпането на въздух... Това с маркучлето няма как да стане, защото там, от където смуче горивото ти завършва с цедка и си е енаправено на точно определено ниво.Пунто 1.9D 2002г.
Коментар
-
Кола
В помпата има едно клапанче / да не връща гориво / да не би то да прави проблем http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=74076 в случай разглобяването не е най удачен вариант щото не може да се зглоби
Коментар
-
Слав написа:Смени гофрираното маркуче на помпата.Огледай го добре дори и да изглежда, че е здраво. Мога да се обзаложа, че е спукано точно то!
Коментар
-
Mapu0o написа:Не е нужно да е гофрирано - може да е обикновена прозрачна шлауха, но диаметъра трябва да е точно същия.
Коментар
-
Обикновенната прозрачна шлаухка, ако е дебелостенна, ще издържи много повече от всеки бензиноустойчив маркуч предлагащ се по магазините в страната. Говоря за Гейтс, Семперит и т.н. И това че кошницата се движи в резервоара нагоре-надолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 изобщо не е вярно.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Ето резултата от супер-дупер-мега-хипер бензиноустойчив прозрачен шлаух - изкара точно 3 дни. Що се отнася до това дали има кошници с подвижни дъна - има, но не за да се плацикат съобразно нивото на бензина, а за да може кошницата винаги да е в най-ниската точка на резервоара - и при по-плитък, и при по-дълбок резервоарStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Колеги, истината е че един обикновен маслоустойчив/бензиноустойчив маркуч ще свърши идеално работа. Аз като съм сменял с най евтиния на типото преди 10 години и кво - още се движи с него. Най важнто е да го вземе не от магазин за авточасти, а от такъв за маркучи. Щото при авточастите са ментетата. В индустриалните магазини не продават ментета... Почти...Стига с тия интерпетации и философии... Вече няма тема, в която някой да не се сдерка с друг...Дайте съвет на момчето, ама като хората бре...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
sok1 написа:Що се отнася до това дали има кошници с подвижни дъна - има, но не за да се плацикат съобразно нивото на бензина, а за да може кошницата винаги да е в най-ниската точка на резервоара - и при по-плитък, и при по-дълбок резервоар
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар