Питанката и ситуацията са следните...Праговете на Мария и от двете страни отдолу са изгнили до безобразие.На крик също не мога да я вдигна, не знам дали могат да се изградят някакви подпори в прага за тая работа.Интересува ме ориентировъчна цена за такъв ремонт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгнили прагове - ориентировъчна цена за ремонт
Collapse
X
-
Re: Изгнили прагове - ориентировъчна цена за ремонт
M5kov написа:Питанката и ситуацията са следните...Праговете на Мария и от двете страни отдолу са изгнили до безобразие.На крик също не мога да я вдигна, не знам дали могат да се изградят някакви подпори в прага за тая работа.Интересува ме ориентировъчна цена за такъв ремонтex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Дорбе що не ходиш да си купиш ламарина и да ти я огънат на абканта, после тенекиджията ще ти каже кви пари ще излезе. Абе поне 200-300лв. си приготви.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
M5kov написа:Май излиза, че ще си я карам така, поне е по-лекаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Само от някой опел ще да е прихванала толкова ръжда За VET - кофти ми е да го занимавам човека, като видях и той в какви филми е...Приблизително 250 - 350 лв. ми се струва, че ще струва пусти ремонт, като съм сигурен, че ще излязат още гадости...Някой да си търси бъбреци?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Да, както каза колегата Банков 3 стотака минимум трябва да приготвиш. То при тези цени наистина може да се замислиш дали си струва да кърпиш или да сменяш колата направо. Аз така бракувах една Дедра заради ръжда. Освен ако колата няма сантиментална стойност за теб... Но общо взето където ръждата е тръгнала яко спасението е временно само.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Като цяло, тъкмо започнахме да се опознаваме, ама мисля, че е с мен само заради парите :DС всеки ремонт си ставаме по-близки"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Питай тук дали няма готови само да се сложат ИНТЕРКАР 3000 на тел.(02)9366039или някой железар да ги направи при тебе някъде"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Разгледай това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=195 и питай майстора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: кола
M5kov написа:kluchar написа:Питай тук дали няма готови само да се сложат ИНТЕРКАР 3000 на тел.(02)9366039или някой железар да ги направи при тебе някъде||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар