Колеги нещо се случва със седалката. Разклати се като табуретка със счупен крак. Клати се в основата, а не само от облегалката. Какво ли може да се е случило? Седалката е регулираща се по височина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разклати се шофьорската седалка.
Collapse
X
-
Проблема е ясен. Една заварка се е скъсала. То по-точно е било точкувано. Аз си създадох друг проблем. Единия й болт превъртя в нещо като гайка. Това е някаква планка с резба. Която се движи в четирите посоки вътре в гредата. Тая греда куха ли е? Има ли как да се бръкне да се държи контра?Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес
Коментар
-
Имах подобен проблем, даже два.Седалката ми се клатеше винаги. Не можех да се облягам изцяло на нея, защото дясната и страна поддаваше.Свалихме тапицерията и видяхме, че ламарината се е скъсала. Заварихме я с баща ми, но проблема си остана.После се оказа, че и долу при релсите имам скъсана заварка. Заварихме я и там и сега е бетон.ЕДИТ: Ако заварявате, омотай всичко с мокри парцали. Има голяма опасност да се запали седалката от горещия метал и шлак.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Deqn написа:Гледам на Марея е горе долу същия механизъм. Някой не се ли е заглеждал като махне седалката има ли как да се хване гайката от долу през гредичката?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Deqn написа:Гледам на Марея е горе долу същия механизъм. Някой не се ли е заглеждал като махне седалката има ли как да се хване гайката от долу през гредичката?Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар