Колеги,става дума за едно Ауди Б4, пиша обаче тук защото има доста колеги с опит в различни коли и може да са участвали в подобно мероприятие...Та интересувам се има ли някакви специфики при сваляне на кутията на тази кола и двигател, неща които е хубаво да се знае като се започва разглобяването - махане на полуоските и т.н. Кутията тежка ли е? Става ли за сам човек да я свали и качи и т.н. Четох, че един колега извадил двигателя за по - лесно вместо скоростната, ама на мен ми се струва прекалено...От гледна точка на самите части освен 3-те елемента на самия съединител (аксиален лагер, притискател и феродов диск) друго трябва ли ми? Четох някои сменят и лагерчето в отвора на коляновия вал (иглен лагер), муфата на аксиалния, самата вилка на съединителя и т.н. Питам от гледна точка, че на тази кола със собственика искаме предстоящата смяна на съединителя да и е последна преди Надин
.Трябва ли ми дорник при слагането на новите части или може и на око?Маховика обикновен ли е или демпферен?Ако някой може да изброи от къде е добре да се почне и т.н.

Коментар