Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да питам аз да не стане някой фал....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да питам аз да не стане някой фал....

Купих си Червен Redex за инжекциони 250 мл. Утре смятам да сложа половината в резервоара = 125 мл и да го напълня догоре 47 литра. Идеята е да си прочистя моноинжекцията. Колата е Пунто 1.1 /93. Това добра идея ли е или може да прецакам нещо?
    Пунто 1.1 1994 г.

Няма, какво да прецакаш! Добавките са направени с мерак да помагат, а не да прецакват!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Няма, какво да прецакаш! Добавките са направени с мерак да помагат, а не да прецакват!
      мдам... това е идеята наистина! Но дали? (Бъзикам се...)Аз също не съм чул някой да е страдал от добавки...
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Имах предвид че ще сложа малко повече от предписаните 20 мл на 10 литра за прочистване и ще натъпча целия резервоар и ако има някакъв страничен неочакван ефект няма да има място за доливане и разреждане на добавката и затова питам дали няма да сбъркам с тоя начин.
        Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

mmony написа:
          Имах предвид че ще сложа малко повече от предписаните 20 мл на 10 литра за прочистване и ще натъпча целия резервоар и ако има някакъв страничен неочакван ефект няма да има място за доливане и разреждане на добавката и затова питам дали няма да сбъркам с тоя начин.
          Няма да сбъркаш, ако сложиш цялата тубичка в резервоара. Аз лично бях сложил една тубичка на 20 литра. Нищо не се случи освен, че ми се оправи проблема с качването на оборотите след ускорение (след това на оборотите се заковаваха винаги на 1300). Сега няма тоя проблем.Споко слагай я цялата и не се плаши.

Коментар

Абе всеки трябва да преценява съобразно собствения си автомобил. Практиката познава случаи, когато под действието на добавката се откъртват парчета боклуци, които стигат до инжекторите и ги запушват (че и повреждат!). Разбира се, това са редки случаи при занемарени автомобили, нормално не би трябвало да създаде проблеми.
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
            X