Здравейте колеги , няма какво да описвам особенно , но факт е , е жилото на съединителя замина , и то не самото жило , а пластмасовата скоба която се хваща за педала . Иначе самото жило си се движи без никакви проблеми в кожуха си , но явно с времето пластмасата е остаряла и се е спукала!Та въпросът ми е , някой ако е сменял жилото и има представа как става да сподели , доколкото прочетох постове на колеги (само ,че за бензинови двигатели , незнам дали тук е същото) , процедурата не е изобщо сложна и трудоемка !Но дали е така?Ще съм благодарен ако някой сподели малко опит!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсано жило на съединителя МАреа 1,9 ТД
Collapse
X
-
Даже съм замислил да го сваля и въпросната пластмаса да я направя метална и да се свърши веднъж завинаги , защото новите които гледах са направени от същата пластмаса изглеждаща доста ненадеждна. Въпроса е как се демонтира ?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
milenski666 написа:Ще трябва да сменяш съединител. Аз също си направих метално, на мястото на пластмасата и след не много време се скъса самото жило.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
tomito9902 написа:milenski666 написа:Ще трябва да сменяш съединител. Аз също си направих метално, на мястото на пластмасата и след не много време се скъса самото жило.fiat brava 1.6 16v 96г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар