Колеги моля за подробна информация за този звяр , че в момента карм такова и доста се надъхах да си зема та по темата Здрави ли са от към двигател , ходова част Разход на гориво и най вече проблемни ли са , защото съм чувал че имат проблем със смазването
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за Фиат Пунто 1.4ГТ (покупка)
Collapse
X
-
Re: Информация за Фиат Пунто 1.4ГТ (покупка)
Wizzard написа:Колеги моля за подробна информация за този звяр , че в момента карм такова и доста се надъхах да си зема та по темата Здрави ли са от към двигател , ходова част Разход на гориво и най вече проблемни ли са , защото съм чувал че имат проблем със смазването
-
Re: Информация за Фиат Пунто 1.4ГТ (покупка)
Wizzard написа:Wizzard написа:Колеги моля за подробна информация за този звяр , че в момента карм такова и доста се надъхах да си зема та по темата Здрави ли са от към двигател , ходова част Разход на гориво и най вече проблемни ли са , защото съм чувал че имат проблем със смазването>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега, щом задаваш такива въпроси явно не си за GT. Ако искаш да върви и да ти дава кеф, ще я правиш. Тези коли ги взимат за да ги карат, не да ходят до магазина за хляб, е моята е била една от изключенията, но и доста я търсих .Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
за сега съм се спрял на това вие какво ще кажете http://www.carmarket.bg/fiat-punto-1...ne_id=1&sort=1
Коментар
-
Wizzard написа:за сега съм се спрял на това вие какво ще кажете http://www.carmarket.bg/fiat-punto-1...ne_id=1&sort=1>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз ще го взема да го карам много ясно но пред това искам малко да се информирам защото имам пунто само че 1.6 и съм много доволен е вече е на части , но с ГТ не съм запознат и за това питам , най ме притеснява ДВг то защото съм чел че имат проблем със смазването на двигатела (маслената помпа) пп Един глупав въпрос - на гт ако сложа газова ще върви ли ?
Коментар
-
Части се намират , хубавите ГТ та са скъпи и има 2 варианта , взимаш ГТ и го правиш или си взимаш готово ГТИмат си своите специфични болежки за модела годините не са от значение а състоянието е най важно Моето е 94 взех го през 2008 година и смених всичко с тунинг части и сега е май най-бързото ГТ в БГ доказало се на писта многократно ето ти и малко тема за размисъл http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25060До колкото знам има и по 3000лева много добре направени ГТ та но всичко е до екземпляртова виси на горубляне дето си го показал По принцип ГТ3 е най калпавото ГТ и не носи на бой та препоръката ми е ГТ1 или ГТ2Power Under Pressure
Коментар
-
mr_none написа:Има GT2-ки с мотор от GT3(относно носенето на бой го казвам). Както казах GT2-ки са пълни мелези. К’вото е останало от GT1 слагат квото не от GT3 . Италианците са известни в тая сфера.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
mr_none написа:Има GT2-ки с мотор от GT3(относно носенето на бой го казвам). Както казах GT2-ки са пълни мелези. К’вото е останало от GT1 слагат квото не от GT3 . Италианците са известни в тая сфера.Power Under Pressure
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:mr_none написа:Има GT2-ки с мотор от GT3(относно носенето на бой го казвам). Както казах GT2-ки са пълни мелези. К’вото е останало от GT1 слагат квото не от GT3 . Италианците са известни в тая сфера.Power Under Pressure
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:mr_none написа:Има GT2-ки с мотор от GT3(относно носенето на бой го казвам). Както казах GT2-ки са пълни мелези. К’вото е останало от GT1 слагат квото не от GT3 . Италианците са известни в тая сфера.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар