Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Освежаване емблемата на Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Освежаване емблемата на Stilo

Здравейте колеги, слагах си дневни светлини на Стилото и така и така бях свалил маската реших да махна решетката за да си почистя емблемата, защото от както съм взел колата тя изглеждаше все едно има влага вътре. Естествено разбрах, че е залепена с някаква лепенка, не знам точно и се оказа, че не е мръсна а просто синия цвят е почнал да се люпи. Изчистих я и стана прозрачна и доста време се чудих как отново да я направя синя, та ми дойде на ум да използвам маркер за дискове и мисля, че доста добре се получи. Ще кача снимки и като е на колата...Помогнете с идея как да си я залепя обратно С двойно лепеща 3М достатъчно здраво ли ще стане? Четох, че задните емблеми или букви с такова ги лепят хората от др. форуми...Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
    Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

Ей, браво, супер синя е станала.Мойта ми остана в ръката докато миех автомобила. Веднага я подсуших, зачистих с кореселин и залепих със силикон. За стъкла, прозрачен. Такъв имах. Още държи и е здраво. Но определено, не изглежда така добре. Олющена някак си и както казваш, все едно има влага. Ще се коригира! Благодаря за идеята!
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ако ви припадне синьо рекламно фолио също ще стане Мисля, че няма да има проблем с двойно лепещото.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

То явно беше с някакъв вид фолио..Иначе колега lhristov гледай да не повтаряш мн. мн. с маркера защото като се навлажни повърхността и става грозно. Мини я цялата с по една черта и чакай да изсъхне пак леко повтаряй и гледай да е все в една посока. Дори сега ми дойде на ум да стане по точно и право и плътно използвай линийка за чертане, аз го правих така във въздуха ама бая чертежи са ми минали през ръцете и го правих правилно . След като свършиш и я погледнеш лично за мен пак е малко грозно, ама като я сложиш на основата ѝ и става готино и слънце ако има срещу нея мисля ще е супер.

Коментар

Аз даже и буквите ги правих Най-елементарното и перфектно решение е със спрей. Пръскаш, чакаш да изсъхне и повтаряш.Залепянето аз го направих с високоякостен силикон (прозрачен за всеки случай) и до днес не е мръднала, а минаха повече от три години...как си лети времето
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз също мислех със спрей, но бях на село и нямаше от къде да купя, а маркера беше в чантата на лаптопа... Ето вече с залепена емблема, с лепенка на 3М и новите светлини. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
            Прикачени файлове

Коментар

Re: Освежаване емблемата на Stilo

Mu7aKa написа:
              С двойно лепеща 3М достатъчно здраво ли ще стане? Четох, че задните емблеми или букви с такова ги лепят хората от др. форуми...
              Ще стане здраво с двойнозалепяща лента. ХУБАВА!Да, задните надписи дори на S-класата са лепени точно с такава. п.с. Залепил си я вече, но нека инфото остане за други колеги.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
              X