Колеги здравейте, Имам няколко въпроса относно Фиат Стило 1.9ЖТД 115к.сСпрял съм се на такова заради ниския разход и що годе добрия вървеж, обаче преди да съм 100 % хлътнал искам да попитам за някои така "довършителни" неща, а именно:1. Има ли филтър за твърди частици или там както се казва дпф, фап .... ?2. ЕГР-а електронен ли е ? И ако да може ли да се затапи с ламаринка на входа на колектора (както правехме на Браво) ? Или може да се премахне изцяло ?3. Може ли да се мапне с Алфа-Н сетъп (да работи без дебитомер) ?4. Къде се намира Л-сондата ? Дали е на самия катализатор ?5. Кои са му слабите черти освен че скърцат пластмаси и окачването е направено от вафла Морена ?6. С каква турбина са 1749в (променлива геометрия или не) ? Това е което се сещам за сега...Моля само компетентни хора да ми отговарят. Ще ви бъда благодарен да ме посъветвате.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на нова кола.
Collapse
X
-
ThE_PuNiSHeR написа:На стилото не му скърцат пластмасите, а му тракат стъклата като са на определено положение.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:ThE_PuNiSHeR написа:На стилото не му скърцат пластмасите, а му тракат стъклата като са на определено положение.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Ще се оглеждам за нещо свястно спрял съм се на 115 коня дизел, задължително 2 врати.И все пак не разбрах кои имат ФАП и електронен ЕГР, за да бягам от тях. Не искам нито едно от двете. Благодаря..
Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Bravo 1.9 JTD написа:Ще се оглеждам за нещо свястно спрял съм се на 115 коня дизел, задължително 2 врати.И все пак не разбрах кои имат ФАП и електронен ЕГР, за да бягам от тях. Не искам нито едно от двете. Благодаря..
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
ilko-gd написа:Електрическият ЕГР можеш да го затапиш като другият, записва грешка но не свети лампата и не ти влиза в авариен режим. Можеш и софтуерно да го изтриеш.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
ivel написа:казвам моето мнение с което не ангажирам никой,но ако ще е така по-добре алфа 147 jtd 16v.поне е яка като дизайн и вътрешен интериор.какви сервизни бюлетини какви 5лв.в класациите за най-фалшивите коли са рено клио и фиат стило.новото браво е вече друга маяFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар