Kолеги имам Фиат Купе 1,8 1998 година, и винаги когато потеглям се чува едно виене което страшно ми напомня виенето на москвича когато потегля. Незнам дали е нормално !Колата я имам от година и половина и винаги си се е чувало така, проверявал сам нивото на маслото в скоростната кутия и си е добре.Виенето го има дори и да е на свободна скорост при подаване леко на гас, искам да вметна и факта, че колата е с чисто нов съеденителен комплект.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко виене - Фиат Купе.
Collapse
X
-
Ако имаш възможност можеш да свалиш предна дясна гума и пистовия ремък. Ако е алтернатора ще го познаеш на ръка като завъртиш. При мен също имаше досадно виене, за което предишния собственик каза, че е от помпата на хидравликата. Оказа се, че и от двете е виела. Алтернатора - рециклиране, а хидравликата е въртяла с друго масло.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Докато потегляш? Т.е. когато седи колата не се чува ? Ако е така значи ти вие 1ва скорост.На 2ра, 3та и нататък какво е положението ?Аз бях с една гадна кутия преди време на която и виеше 2ра. Вкарах ли я започваше типичното виене за Москвич като се движи. :DНа другите проблем нямаше.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар