Притеснява ме да не опират някъде, я в спирачен апарат, я някъде другаде? В момента Бравата ми е с плътни дискове, но имам намерение да сложа апарати от 1.8, а там диска е вентилиран и съответно по-широк... те такива са ми притесненията.
Ще станат ама обикновенно Пунтовите джанти са с гадно ЕТ. Много прибрани са заради по-малките калници при пунтото и ще седят доста навътре.Иначе ако спирачките от 1.8 са с 257 мм дискове, няма да има проблеми. На тях пасват 14ки.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Ще станат ама обикновенно Пунтовите джанти са с гадно ЕТ. Много прибрани са заради по-малките калници при пунтото и ще седят доста навътре.Иначе ако спирачките от 1.8 са с 257 мм дискове, няма да има проблеми. На тях пасват 14ки.
Тези специално са с ЕТ45,5 което е кофти наистина. Аз търся около 30-35 ама тегава работата...
Притеснява ме да не опират някъде, я в спирачен апарат, я някъде другаде? В момента Бравата ми е с плътни дискове, но имам намерение да сложа апарати от 1.8, а там диска е вентилиран и съответно по-широк... те такива са ми притесненията.
Аве колега те апарати с вентилираните дискове ще станат ли и на Пунто ?Без подмяна на спирачната помпа ? И тогава ми е гарантирано пребиването като захапе предните гуми , ама пък по яко държат ... "ABS -? Ко?НЕ! нема такива работи" :D
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар