Здравейте, някой слагал ли е на Брава/о -то си джантите от снимката? Проблеми? Снимки?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 14ки от Пунто на Брава
Collapse
X
-
Ще станат ама обикновенно Пунтовите джанти са с гадно ЕТ. Много прибрани са заради по-малките калници при пунтото и ще седят доста навътре.Иначе ако спирачките от 1.8 са с 257 мм дискове, няма да има проблеми. На тях пасват 14ки.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Ще станат ама обикновенно Пунтовите джанти са с гадно ЕТ. Много прибрани са заради по-малките калници при пунтото и ще седят доста навътре.Иначе ако спирачките от 1.8 са с 257 мм дискове, няма да има проблеми. На тях пасват 14ки.
Коментар
-
Re: Кола
ogi28b написа:kluchar написа:централен отвор е на 98>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
gemballa написа:Притеснява ме да не опират някъде, я в спирачен апарат, я някъде другаде? В момента Бравата ми е с плътни дискове, но имам намерение да сложа апарати от 1.8, а там диска е вентилиран и съответно по-широк... те такива са ми притесненията.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар