Здравейте,от няолко дена съм озадачен от показанията на стрелката, показваща нафтата.Когато купих колата преди 2-3 седмици лампата светваше още на позиция "А", което ме очуди доста, но си викам, че от там почва резерва. Миналата седмица имах по-дълъг преход и напълних резервоара до горе. До днес го чаках да светне лампата, стигайки на позиция "В" , но лампата така и не светна. Исках да си видя приблизитекно кавърви разхода. Но уви. Лампата така и не светва, а със сигурност работи. При запалване си присветва.Въпросът ми е от къде почва резервата при брава ТД 100? Като изгася колата стрелката под "Е". Означава ли , че започва от "Е" и тогаав светва и лампата? Не посмях да я чакам и днес и сипах пак малко нафта.Не можах да си снимам моето табло и за това ползвах изображение тук от форума от друг колега.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Показания на стрелката за горивото TD100
Collapse
X
-
На старата ми фиатка Брава тд100 никога не показваше точно.Стрелката правеше каквото си иска а лампата свети и гасне на различни позиции! Няма оправия сменял съм нивомера в резервуара с 5 различни и никакъв ефект, веднъж раздвижих стрелката в километража и имаше леко подобрение.Според мен не разчитай на показанията и.Fiat Brava 1.9TD 100
Fiat Marea 1.8 HLX
Реклама
Collapse
Коментар