BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как е по правилно да се движат клапаните спрямо буталата
Collapse
X
-
Bravo 1.9d 97г
-
Явно не искаш да приемеш факта, който е написан.А той е само, че буталото не се качва до края на блока или заради различна биела, или заради изместване на буталния болт.Какво повече не ти е явно?Може ли да дадеш определение за "ход на буталото"?7Не за друго, ама за да изясним на кой какво не му е ясно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Явно не искаш да приемеш факта, който е написан.А той е само, че буталото не се качва до края на блока или заради различна биела, или заради изместване на буталния болт.Какво повече не ти е явно?Може ли да дадеш определение за "ход на буталото"?7Не за друго, ама за да изясним на кой какво не му е ясно.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
vgeorgiev написа:chaveto написа:Намален е хода с 6мм.............chaveto написа:Явно не го написах правилно. Хода не е намален ами буталото не се качва до края на цилиндъра. Дали е по къса биелата или буталния болт е на друго място спрямо челото не знам.
Коментар
-
chaveto написа:... или буталния болт е на друго място спрямо челото не знам.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
muns61 написа:Дизелите са с малко застъпване на фазите. Как е направена горивната камера за работа на бензин и газ?chaveto написа:самото чело на буталото е една голяма дупка.Слав написа:chaveto написа:... или буталния болт е на друго място спрямо челото не знам.chaveto написа:Намален е хода с 6мм и самото чело на буталото е една голяма дупка.
Коментар
-
Абе човек - първо защо го взимаш толкова навътре?Второ - след като колегата ти е обърнал внимание за болта защо се разлюти и почна да вадиш цитати и пояснения какво точно си си мислел, а ние защото сме си позволили да ти обърнем внимание сме криви? Толкова ли е трудно да кажеш - да бе, но аз имах предвид това и това вместо да нервничиш?Трето - сега ако още една страница напишем за тоя бутален болт сигурно съвсем ще се изясни и на тези, които не са учили ДВГ, но вече е безмислено. Ставаше въпрос единствено и само за това, че преди написания ферман от теб имаше едно изречение, което и аз цитирах и само по себе си беше невярно. Мир!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
nsn написа:chaveto написа:или буталния болт е на друго място спрямо челото не знам.Слав написа:Ставаше въпрос единствено и само за това, че преди написания ферман от теб имаше едно изречение, което и аз цитирах и само по себе си беше невярно. Мир!
Коментар
-
Най-вероятно авторът на темата ни преразказва чутото от хората, които са занимават с мотокара. На това ме навежда хронологията на въпросите и отговорите в темата, както и нивото на техническите познания на господина.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
nsn написа:колега май на тебе някой неща не са ти ясни:хода на буталото може да се промени с:друг колянов вал или с по-къса биелаот думите на Чавето:хода не е намален,дали е по-къса биелата ти как го разбираш че той разбира от ДВГ или е форумен майсторпърво чети внимателно и тогава нападай или аз съм непознатия и не разбирам,докато познатите са ОК всичко им е ясно,айде лека вечер и без нападки ако можеnsn написа:BO написа:Може ли да дадеш определение за "ход на буталото"?7Не за друго, ама за да изясним на кой какво не му е ясно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
абе ,хора,въпреки,че всичко е оправено,нека и аз да се изкажа.как се намаля хода на буталото-почти никак или по-точно с нов колянов вал,зашото той определя колко е хода на буталото и по-точно изпъкналоста на неговите биелни шийки.с по-къса биела,се постига пак същия ход,но в по-долен диапазон,сиреч буталото в гмт не достига наравно с блока и също отива по-долу,като е в дмт е,дано съм бил ясен .също автора даде да се разбере,че се е объркал или неизказал правилно.успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар