Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съвместимост на седалка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за съвместимост на седалка

Здравейте! Имам следният въпрос, има пунто кабрио, но предните седалки са доста зле... във форума и по моргите и по други сайтове рядко намирам запазени или такива на прилични цени. Но про другите модели на фиат - визирам браво, мареа, и др. Интересува ме дали ще бъдат съвместими с пунто-то. Естествено говоря за седалки от друг двуврат модел. Благодаря предварително!

Re: Въпрос за съвместимост на седалка

stem написа:
    Здравейте! Имам следният въпрос, има пунто кабрио, но предните седалки са доста зле... във форума и по моргите и по други сайтове рядко намирам запазени или такива на прилични цени. Но про другите модели на фиат - визирам браво, мареа, и др. Интересува ме дали ще бъдат съвместими с пунто-то. Естествено говоря за седалки от друг двуврат модел. Благодаря предварително!
    не стават от браво/браваа/мария

Коментар

Re: Въпрос за съвместимост на седалка

misho_ написа:
      stem написа:
      не стават от браво/браваа/мария
      С преправяне освен ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
      X