Здравейте! Имам следният въпрос, има пунто кабрио, но предните седалки са доста зле... във форума и по моргите и по други сайтове рядко намирам запазени или такива на прилични цени. Но про другите модели на фиат - визирам браво, мареа, и др. Интересува ме дали ще бъдат съвместими с пунто-то. Естествено говоря за седалки от друг двуврат модел. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за съвместимост на седалка
Collapse
X
-
Re: Въпрос за съвместимост на седалка
stem написа:Здравейте! Имам следният въпрос, има пунто кабрио, но предните седалки са доста зле... във форума и по моргите и по други сайтове рядко намирам запазени или такива на прилични цени. Но про другите модели на фиат - визирам браво, мареа, и др. Интересува ме дали ще бъдат съвместими с пунто-то. Естествено говоря за седалки от друг двуврат модел. Благодаря предварително!
-
Re: Въпрос за съвместимост на седалка
misho_ написа:stem написа:Здравейте! Имам следният въпрос, има пунто кабрио, но предните седалки са доста зле... във форума и по моргите и по други сайтове рядко намирам запазени или такива на прилични цени. Но про другите модели на фиат - визирам браво, мареа, и др. Интересува ме дали ще бъдат съвместими с пунто-то. Естествено говоря за седалки от друг двуврат модел. Благодаря предварително!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар