Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инсталиране на волан от коупе на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инсталиране на волан от коупе на браво

Здравеите колеги проблема ми е следния закупих си страхотно запазен волан от коупе но при премахването на моя пробвахме да поставим волана от коупето и шлиците не паснаха а сьм виждал няколко снимки на бравота с волани от коупе ако някои има идея как може да се монтира волана моля да помогне Благодаря предварително

Re: Инсталиране на волан от коупе на браво

Svilen90 написа:
    Здравеите колеги проблема ми е следния закупих си страхотно запазен волан от коупе но при премахването на моя пробвахме да поставим волана от коупето и шлиците не паснаха а сьм виждал няколко снимки на бравота с волани от коупе ако някои има идея как може да се монтира волана моля да помогне Благодаря предварително
    просто се надева въртете го, стъпката на шлиците изглежда малка, но реално ходът на волана за 1 стъпка на шлиците е доста голям може би към 2 см грубо казано, ас сложих волан от пунто гт , който е подобен и резолтата е мн добър според менhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=103057колко даде за воланът ако може да кажеш?

Коментар

не дадох много 37 лева но идеята бе да стане ако може да обесниш по подробно как точно ще стане

Коментар

При положение,че шлиците са различни единственият начин е блъскане.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

В краен случай си вземи и кормилния прът от купе ,иначе друг цивилен начин май няма.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

щом са разьлични шлиците, направо го продавай и взимай от гт-подобен, е няма смисъл за 1 волан да сменяш цял кормилен прът... аз моя от гт-то го зех за 20лв, като само кожата трябва да се боядиса, че е протрита, няма скъсано няма такива неща.

Коментар

misho_ написа:
              щом са разьлични шлиците, направо го продавай и взимай от гт-подобен, е няма смисъл за 1 волан да сменяш цял кормилен прът... аз моя от гт-то го зех за 20лв, като само кожата трябва да се боядиса, че е протрита, няма скъсано няма такива неща.
              И ко са 2та волана си приличат пък са с различни шлици ... От GT мноо рядко се намира такъв , повечето са с едни по шантави и грозни. Фиат купе се среща повече с такива волани ...
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

няма ли как да се закара на стругар и да ми пренаправи на новия волан друга резба

Коментар

мисля че няма как да я направи, освен са някак=ва втулка или цялата втулка с шлиците от стария болан да се махне и се залепи на новия, понеже не го оглеждах много одзат, обаче ми се видя че втулката е заварена.А моят волан е от гт3, мисля че само те бяха с този вид, и сравнение с на купето мислех че емблемите са различни и палците, но не съм ги заглеждал много, ако такова постни една снимка да ги сверим.

Коментар

М да имат разлика но е много малка и само човек които знае би я забелязал
                    Прикачени файлове
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

еми значи ще пробвам да махна старите щлици от стария волан и да ги сложа на новия друк вариант маи няма

Коментар

Svilen90 написа:
                        еми значи ще пробвам да махна старите щлици от стария волан и да ги сложа на новия друк вариант маи няма
                        Дали може да стане това ?

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          Svilen90 написа:
                          Дали може да стане това ?
                          Не!
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

ее не може да няма никакьв начин да се направи това

Коментар

Svilen90 написа:
                              ее не може да няма никакьв начин да се направи това
                              Смяна на курмилния прът от чупещата част или целия с такъв от купе. Ама си е филми разкарвай го тоя волан и си земаи от GT или спортен волан с фланец (все още се двуомя на кое да скоча и аз )

Коментар

Working...
                              X