uBaHoBB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вредят или помагат добавките за бензинови и дизелови ДВГ ?
Collapse
X
-
Ползвал съм добавки в горивото и мога да кажа само че са пари на вятъра. Абсолютно нищо не помагат. Що се отнася за добавките в маслата съм на мнение, че също няма смисъл от тях, двигателите ни са с доста по-ниски изисквания от параметрите на съвременните масла, които се продават в момента.Файда от чорби няма, ако трябва да се прави нещо то по-добре да се ремонтира.Относно качеството на горивата ще изкоментирам , че дори и в магазина едно и също сирене не е всеки път с едно и също качество. Държавата ни е такава.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Ползвал съм добавки в горивото и мога да кажа само че са пари на вятъра. Абсолютно нищо не помагат. Що се отнася за добавките в маслата съм на мнение, че също няма смисъл от тях, двигателите ни са с доста по-ниски изисквания от параметрите на съвременните масла, които се продават в момента.Файда от чорби няма, ако трябва да се прави нещо то по-добре да се ремонтира.Относно качеството на горивата ще изкоментирам , че дори и в магазина едно и също сирене не е всеки път с едно и също качество. Държавата ни е такава.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
BO написа:uBaHoBB написа:... Много хора се оплакват от бензина на Лукойл, а нафтата им ако знаеш как замръзва при -10 градуса, не е истина....Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.
Коментар
-
stefanelo написа:BO написа:uBaHoBB написа:... Много хора се оплакват от бензина на Лукойл, а нафтата им ако знаеш как замръзва при -10 градуса, не е истина....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Има ли значение, кое е замръзнало при положение, че неможеш да запалиш с боклука, който ти се намира в резервоара.Какво излиза, не стига че сипваме боклуци в колите си, пък и да даваме допълнителни пари за добавки, от тука се вдига и цената за пробег, да не говорим, че скапаното гориво по бързо скапва и мотора .... цъфнали сме и сме вързали, както с всяко нещо в тая държава, против тия добавки макар, че никога не съм ползвал, защото основно карам на газ.punto HGT
Коментар
-
didich, аз добавка съм слагал един път. После прочетох какво съдържа, или поне редактираният текст на съдържанието. Това беше с добавките. Дали ни е скапано горивото. Минал съм приблизително вече 100 000км., на същият двигател като твоя. Принципно, го карам на два режима, с хора и сам. Рядко, когато съм сам, оборотите на двигателя не падат под 5000. Да ти кажа ВЪПРЕКИ горивото, двигателя си е в перфектно здраве. Не мисля, че горивото ни е толкова скапано, колкото се изкарва. Да възможно е да има и скапано гориво, но е рядкост, особено в последно време. Карайте си колите, бъдете щастливи и зарежете мислите си за някакъв ламаринен предмет, и дали добавката е важна за него. Той ако беше важен, да е станал човек .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар