Колеги, имате ли информация за това колко антифриз е нормално да се загуби(разход) при положение че няма течове и др.подобни да кажем на 10 000 км. Марея 1,8 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на антифриз
Collapse
X
-
Re: Разход на антифриз
eman написа:Колеги, имате ли информация за това колко антифриз е нормално да се загуби(разход) при положение че няма течове и др.подобни да кажем на 10 000 км. Марея 1,8 16V
Коментар
-
Колега, 100гр не трябва да те притесняват, когато ми слагаха газовия инжекцион, съответно ми доляха антифриз след свързването на изпарителя, и понеже колата е била топла се наложи да долея като се прибрах ( естествено на следващия ден при студена кола) около 300 гр и вече месец и половина нивото на антифриза си ок.Така , че долей при студена кола и проверявай сутрин преди палене как е нивото.Поздрави.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Да не отварям нова тема, тук ще питам:аз доливам около литър (+- 200гр.) на 3-4 000км. вода в радиатора (в момента най-вероятно няма никакъв антифриз вътре). Става въпрос за Темпра 1.6 карбуратор. Къде може да е проблема (карам на газ, ако това има някакво значение)? И... от къде се източва течността от охлаждащата система? Никъде не видях пробка, само под датчика маркуч (мисля си да го махна и от там да изтече каквото има, пада се най-ниската точка, която е свързана към радиатора). Че ще се сменя с антифриз, и да не ходя до сервиза за едно изливане/наливане, мисля сам да го направя. Ще се радвам на всякакви съвети."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар