Някой има ли представа как и къде се разглобява за да се сменят крушките на панела на парното на Пунто мк1 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгорели крушки на панела за парното
Collapse
X
-
кола
Видиш средната конзола и с нещо тънко вадиш крушките Първо изваждаш средната врътка вътре има едно винтче махаш го от долу при касетофона има 2 винта махаш и тях остават страничните врътка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=72227
-
Точно в средната конзола е проблема не знам точно как се махат духалките на парното. Развих 2-те винтчета от горе. Духалките отгоре излизат обаче долната част която е към парното не излиза. Заедно с панела на парното ли трябжа да излязах духалките или поотделно. И средната врътка как се вади само дърпаш ли ?Ако в небето видиш фара, значи момчето му е намерило кантара!!!
Коментар
-
кола
Духалките що ще ги вадиш да ги чистиш ли там няма нищо.Иначе горе има винтове и долу на духалките .Средната врътка се вади с издърпване и като извадиш кората около нея се вядат и страничните . Аз пот тах съм сложил едни светодиоди с жичка и като въртя свети началото като чертичка иначе свети само около врътката .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар