абе от извесно време имам едно тропане отпред отляво, не се чува винаги, и по скоро се чува не при дупка и при неравности, примерно паваж, естествено закараха я в Александър Ауто, и тия тъпаци ми се обаждат после че са ми сменили левия носач...първо, тропането и те го чуха че е отдясно, и второ не ме попитаха да сменят ли, ми направо го сменили и ме поставиха пред свършен факт, та 72лв носач и 25 лв работа, и тропането си остана, и оня ми раздува тая кола за мене отдолу е перфектна, гледаха я на подемника цифра време, и ми вика че сменил носача, щото нямало нищо друго по ходовата част за смяна, разправя ми "аз досега не съм виждал браво със здрава кора под мотора, колата е супер, отрпед разглобявахме сичко, амортесьори, шарнири, макферсони, всичко е здраво", много хубаво ама ми взеха парите и тропането остана, та мисълта ми е има ли някой идея какво може да е това, и къде другаде да я закарам (александър ауто ги знаех като добър сервиз за италиански коли, ма са ме издразниха)??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потропване в ходовата част?
Collapse
X
-
Re: Потропване в ходовата част?
Mitko написа:Ами вземи я огледай хубаво. Ако е носач ще го усещаш и при по разко потегляне. На мен ми прилича на носачex Fiat Bravo GT
-
me_to_u написа:Аз бих ти препоръчал да провериш в някой друг, по-добър сервиз, дори е добре да е в такъв само за ходова част. Щом са проверили всичко и няма нищо, значи са некадърници. А тропа ли като спираш рязко и даваш повече газ при потегляне с въртене на воланаex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: тропане...
не нищо, само при неравности..., паваж, дори при ниска скорост като минавам през легнал полицай се чува по някой път,Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Потропване в ходовата част?
lulinsquad написа:абе от извесно време имам едно тропане отпред отляво, не се чува винаги, и по скоро се чува не при дупка и при неравности, примерно паваж, естествено закараха я в Александър Ауто, и тия тъпаци ми се обаждат после че са ми сменили левия носач...първо, тропането и те го чуха че е отдясно, и второ не ме попитаха да сменят ли, ми направо го сменили и ме поставиха пред свършен факт, та 72лв носач и 25 лв работа, и тропането си остана, и оня ми раздува тая кола за мене отдолу е перфектна, гледаха я на подемника цифра време, и ми вика че сменил носача, щото нямало нищо друго по ходовата част за смяна, разправя ми "аз досега не съм виждал браво със здрава кора под мотора, колата е супер, отрпед разглобявахме сичко, амортесьори, шарнири, макферсони, всичко е здраво", много хубаво ама ми взеха парите и тропането остана, та мисълта ми е има ли някой идея какво може да е това, и къде другаде да я закарам (александър ауто ги знаех като добър сервиз за италиански коли, ма са ме издразниха)??Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Колеги, не мене ми мирише на тампони на носачите - Типото точно по същия начин тропаше от тях, макар че Типо-то е с много проста предница а по-новите коли имат допълнителни работи по окачването, които не познавам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар