Здравейте!Какво мислите за премахването на катализатора на Фиат Браво ХГТ? Има ли смисъл? Доста четох по върпроса и ако катализаторът е заталачен, премахването доста ще отпуши колата. Искам да попитам за колко време се сваля самия катализатор и има ли някаква цена, защото четох, че ги изкупували. Искам да знам дали точно моя струва нещо или ще трябва да доплащам. Същото така някой от Шумен, ако може да ми препоръча сервиз за тези услуги. Благодаря много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на катализатор
Collapse
X
-
Колега на моето браво 1.8 като го свалих ми направиха *бахти услугата колата стана много по пъргава усети се значителна разлика във вървежа все едно е имала тапа до сега . А пък и като го продадох ми дадоха 100 лева за което въобще не очаквах .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Bane
На моето JTD като го махнах разхода ми спадна с 3 литра някъде, и стана по пъргаво в ниските.НО катализатора беше толкова запушен, че беше абсурдно да видиш през него.
Коментар
-
Ясно, убедихте ме, ще го махна. Каква тръба се слага на неговото място? Мога ли да избирам? Какви са тези милиметри на тръбата? Някой колега да препоръча сервуз в Шумен, където евентуално биха ми платили за него и да свършат цялата работа или да свърщат цялата работа и да не ми плащат. Може сервиза да е във варна, но ще ми трябва ГПС координати. За около колко време се прави цялата работа (Сваляне, слагане на права тръба)?Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
За разхода не вярвам много-много, но просто искам колата ми да тръгне повече. Чрез премахване на катализатора това ще стане без да съм дал стотинка, а и може да взема някой лев. Какво по-добре от това? Просто искам да съм сигурен, че няма негативен ефект върху двигателя и проучвам най-добрите варианти.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар