Здравейте колеги.Обмислям купуването на миниван.Колата да бъде бензин,за да се кара и на газ.Мотора да е 2.0 или2.2 Колата да бъде от моделите около 1997г .Марките от които бих избирал са Citroen Evasion, Ford Galaxy, Peugeot 806, VW Sharan, Fiat Ulysse.Интересуваме какъв е разхода на гориво,поддръжката в какви ценови граници е,дали може да се слага обикновена газ или трябва да е газов инжекцйон (дали са пластмасови колекторите) Тъй като има още въпроси,които са доста,а и за други не се сещам в момента,бих желал да споделите вашето мнение. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Ulysse-мнение за закупуване
Collapse
X
-
Относно пежо-то още утре ще попитам колегите понеже работя във София франс ауто и ще ми дадат полезна информация за теб като цяло как са със поддръжката и други неща които биха ти помогнали П.С Карам фиат и работя във Пежо странно , но пък смешно :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
-
Имаме Fiat Ulysse 2.0 EL 1997 (мотора е на Пежо). Разход 10 - 13 градско бензин, мисля че е с пластмасови колектори (не съм сигурен, колата не е при мен). Като екстри стандартни - ел огледала, ел стъкла, климатроник ( има духалки за краката на всички 7 места, а от горе на първи и втори ред), две запалки(на първи и на трети ред), едно предимство което не знам дали другите го имат, е че шофьорската и пасажерската седалка на Фиата се въртят на 180 градуса и става идеално за игра на карти :Д . Абе честно казано зависи за какво ти е - за превоз на пътници или товари. Ако е за пътници много неудобна кола по отношение височината на седалките - прекалено са високо, на дълъг път е изморително, защото мотора се чува доста прилично. Досега съм се возил на няколко такива и винаги се чува и вятъра. За товарене е идеална. Предполагам че за Peugeot 806 и Citroen Evasion се отнася същото. Като поддръжка - нормални цени, ако си имал Фиат преди, ще знаеш как е. Малко е разхвърляно написаното, но мисля, че ще се ориентираш.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Днеска питах колегите относно пежо-то 806 биле читави ако е 2.0 бензин е добър за газова. Окачването е здраво , но е скъпичко ако се наложи да го правиш . Вози добре и е комфортно . За фиата също те са едни и същи дано съм помогнал успех !Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар