Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

отностно Fiat Tipo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми не знам дали сте зверски късметлии или вървите много пеш :D ама само като отвориш "консултации" и ще срещнеш масово проблемите, които съм изредил. не ми се занимава с глупости да споря, фактите говорят. колегата мейдън, който от 1-2 месеца кара типо и разправя кое били абсолютни глупости няма думата с малкия си фиатски стаж. аз карам 3ти фиат разли4ен модел и клас- имал съм уно, крома, сега имам темпра и мога да кажа, че с тръбичките и на 3те коли съм имал изгнили- на уното 2 броя, на кромата 1 и на темпрата също 1, като не съществува съмнение за удар или каквото и да е, защото си личи просто как са изгнили. и 4-те дръжки на темпрата ми са счупени. за скоростните кутии отворете "купува" и вижте колко се търсят. сигурно има и още неща за казване ама друг път
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колега pakumba не се заяждам. Преди да купя колата доста месеци, да не кажа години проучвах. Ествествено има проблеми - изброил съм ги, но и другите коли не са цвете. Машина е все пак. При всички машини съществува елемента на изненадата. Просто факта, че съм инженер ми помага да гледам по-отвисоко на проблемите. В никакъв случай не налагам мнението си. Не знам защо плюеш Типо, а величаеш Темпра, като разликите са почти никакви между 2те коли

Коментар

maiden написа:
        Колега pakumba не се заяждам. Преди да купя колата доста месеци, да не кажа години проучвах. Ествествено има проблеми - изброил съм ги, но и другите коли не са цвете. Машина е все пак. При всички машини съществува елемента на изненадата. Просто факта, че съм инженер ми помага да гледам по-отвисоко на проблемите. В никакъв случай не налагам мнението си. Не знам защо плюеш Типо, а величаеш Темпра, като разликите са почти никакви между 2те коли
        в никакъв случай не мисля, че се заяждаш, нито пък аз. просто споделям мнението си и ме е яд , че тук говорят хора, които или не знаят хич за какво става въпрос или пък сектанти, за който фиат е мерцедес. на човека не му трябва сектанството ви, а обективно мнение. аз го давам, защото не карам фиат понеже е мерцедес, а защото ми се налага да карам фиат по финансови причини. не казвам че фиат е лош, но има много слаби страни, особенно типо/темпра. никъде не съм казал, че типо е зле, а темпра не. те са си една кола разликата е в ламарините. не я величая нещо не си разбрал. това, че си проучвал преди да го купиш нищо не значи-като си чел си чел мнения като повечето тук и това е, затова не си получил правилна представа за нещата. покарай малко типото и ще видиш, че точно за нещата изредени в 1вото ми мнение съм прав. забравих да кажа- много ама много рядко има тепри, на които гърнето им да не ручи, за типо нямам такива наблюдения.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз ако трябва да обобщя за мен най-важното в една кола е:1) да върви, защото съм спортна натура 2) разхода е без значение3) да не гние - в крайна сметка една кола се бракува(спира от движение и т.н.), когато изгние до положение, при което е неизгодно да се прави4) да е евтина и като начална цена и като поддръжкаВсичко друго се прави и не е проблем! Всички машини са на 1 принципВ този ред на мисли ТИПО отговаря на вкуса ми, ОПЕЛ - НЕ, VW - GTIките ама те хич не са евтини. Иначе ми се кара БМВ ама не съм дорасъл за такава кола, въпреки, че и там не е цвете работата (работя за БМВ и знам за какво иде реч), но като се има впредвид, че Мерцедес се правят в Турция, БМВ си остава лидер Та така ...

Коментар

карам 16000км Типо 09/1994г производстводве ламбди купих и двете изгоряха марката БОШ ( системата бош да ходи в КОШ )два носача и две биалети, бяха разбити като го купихдва маншона на амотресьорите и тфа е и газчица сложих ВОЛТРАН и си е екстракогато работеха ламбдите ми харчеше 8-9 на 100 градскооще задницата не е разкрачена...много са калпави салоните.......кожа си сложих в салона, че стария имаше дупки
            2004 Audi A6 4F
            2002 Lancia Y

Коментар

...

Коментар

Working...
              X