Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация преди закупуване на Фиат Албеа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Консултация преди закупуване на Фиат Албеа

здравейтепредлагат ми фиат албея 1.6 на метан,2005г.-струва ли си и как е разхода,ходовата част,двигателя-какви проблеми може да има и струва ли си замянката-обявен е на 5000лв.

интересно давай линк и снимки и повече инфо ...2005 албеа 1,6. много интересно..! иначе като кола е доста корава но и предишните собственици ако са били внимателни мисля че е без проблем. с мотор на брава браво мареа 16 клапана.
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Ако е като брава мареа е много кораво добиче което за сажаление не блести особено,слабо е моторчето ,тея 103 коня са доста изморени
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
        Ако е като брава мареа е много кораво добиче което за сажаление не блести особено,слабо е моторчето ,тея 103 коня са доста изморени
        сигурен ли си...? и с какво сравняваш разбирасе...?... по е издръжливо от споменатите италианки ...реалност. само дето не се знае в бг пазара...който е пълен с германски и френски боклуци...
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Имах пред вид мотора.Те и колите не са толкова трошливи колкото ги хвалят
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Re: Фиат Албеа 1.6 на метан

sandars1976 написа:
            здравейтепредлагат ми фиат албея 1.6 на метан,2005г.-струва ли си и как е разхода,ходовата част,двигателя-какви проблеми може да има и струва ли си замянката-обявен е на 5000лв.
            Да не би да е тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3t357o ?Просто тя отговаря на описаните от теб характеристики, че даже е и в същия град.Иначе гледам, че доста време се е задържала в мобилето, нищо, че пише, че е публикувана на 10-ти.Ако е тя - имай в предвид, че може да има скрит проблем заради това, че не може да се продаде толкова време.
            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

sandars1976 написа:
              Имам няколко клиенти, които карат и поддържат няколко Албеа като таксита. Доволни са като цяло от колата. Сглобява се в Турция по принцип, където също се кара масово. Частите са сравнително евтини, клиренсът е висок и подходящ за лунния пейзаж по нашите пътища. Проблемно се намират някои части- с повечко търсене.
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Иди и я виж колата. "Гевречето" гледам е облечено, тоя метан не е мн добре да к купуваш кола с метан понеже това означава обикновено карана доста и то кола. Но това не е правило ! Иди и я виж! Интерес нормално да няма, по-рядък автомобил е. То и Деу не е масова кола ама далеч не са толкова лоши колкото ги водят.
                Play Golf ,but not drive golf!!!
                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Ами... това на практика си е Фиат Палио във версия седан.
                  Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

slav4o_p написа:
                    sandars1976 написа:
                    Да не би да е тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3t357o ?Просто тя отговаря на описаните от теб характеристики, че даже е и в същия град.Иначе гледам, че доста време се е задържала в мобилето, нищо, че пише, че е публикувана на 10-ти.Ако е тя - имай в предвид, че може да има скрит проблем заради това, че не може да се продаде толкова време.

Коментар

Колега! Като отидеш да я оглеждаш, погледнете предните носачи ,по-точно шарнирните болтове.Ако са с нитове са захванати,то бъди сигурен че не е на много км,имам предвид че не е на повече от 200хиляди.Оргиналните носачи, са с заводски нитове, обикновенно ако е пазена, спокойно издържат тия км.Иначе за двигател ,си е до късмет,а що се отнася до метан,това не значи нищо, защото обикновенно като дойдат, им слагат,за да вдигнат цената.Огледай също и купето, освен външно и вътрешно ,и то най-вече шофьорската седалка,както и уплътненията .Аз моята я взех със супер запазен салон,като гледах дори и педалите и волана,и в последствие,по-талона, който без него не мога да я регистрирам/пресниман/,разбрах че колата е била рентакар,а както се знае, тия коли се подържат в идеално техническо състояние,защото ако нещо стане,то отговорноста носи фирмата която е отдала под наем колата....
                      Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                      X