Искам да си сложа тапицерия на седалките обаче не знам как да сваля облегалката за главата. Ако може малко помощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да сваля облегалката за глава на Фиат Уно
Collapse
X
-
Използвай търсачката за такива въпроси. Сигурен съм, че има отговор.Но..., за да съм полезен - трябва да бръкнеш под тапицерията на облегалката. вътре има щифт. вади се той и едва тогава излиза облегалката за глава.Хм, виждам, колега е дал малко по-различен отговор. Може и да бъркам. Отдавна съм правил това упражнение. А съм стар вече и забравям...Ще се редактирам: Колегата е с Типо - да при него е така. При Уното е друго. Не става само със сила, трябва и ...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Колегата с Типото имаше Уно преди време.А и все още се намира още едно Мк2 в семейството.И на двете излизат/ха само с по-рязко дърпане.Знам,че има щифт и по-дълбок последен жлеб най-отдолу на железата,но го преодолява и излиза...сега ако това е от многобройно вадене,а колегата ги вади за сефте не знам.Може да му се наложи и да се помъчи повечкоEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
muns61 написа:Не се вадят без да свалиш тапицерията и да махнеш шплентовете.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Колеги най-сетне им намери цаката. Значи там където влиза облегалата в седалката се бъка с пръст или отвертка и има едни телчета и само се местят към предното стъкло и излиза много лесно. По 2 за всяка облегалка. Тези телчета са на дълбочина около 7-8 сантиметра на вътре.Благодаря за оказаното съдействие.Бог е на небето, а бесния фиат е на шосето.
FIAT UNO 1.0 i.e.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар