Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква кола да си купя??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква кола да си купя??

Здравейте колеги,пред страшна дилема съм - ще сменям Палиока. Отделил съм до 5 000лв за кола, хвърлил съм се към Стило, просто са ми любов отдавна...но само на визия, не ги познавам много Заслужава ли си да инвестирам толкова пари в този модел?? Като цяло съм се ориентирал в дизеловите мотори(1.9jtd). Но пък се заглеждам и по други марки/модели евентуално с газови инжекциони. Досега карам бензин и дизелов автомобил не съм имал...Моля ви - дайте някакъв съвет, отворен съм за всякакви предложения
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Ей тази!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Марийка е готина - да, забравих да спомена, че неискам комби За предпочитане хечбек

Видеорегистратори

Коментар

I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Дай да ти продам една бензинка с газ дето ще опука на газ на avvasilev Марийката Че и пари ще ти останат
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А защо не мазда 6, комбито е страашно, ама и хечбеците не са лоши! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...r9yegЕдит: На колегите колите са кукли, огледай ги и тях
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

@emzo, ти имаш опит май със Стилотата... сподели нещо Иначе по маздите и аз се заглеждах...още преди да взема фиата EDIT: Lanciata е страхотна и Либрите ги гледах... да, за нея ли става въпрос?

Видеорегистратори

Коментар

Купи си Голф.
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Те това http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=542

Коментар

Не мога да се сдържа...Има едно купе дето е мито само с мека гъба http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56746

Коментар

нещо немско-държат по-дълго време цените си,по-здраво окачване а за двигателите(зависи на какво ще попаднеш но това важи за всички коли)
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Е що акате на човека в темата сега...dimaldim, маздата изглежда доста по-добре от стилото (без да се обиждат колегите), но за двигатели/окачване нищо не знам Един комшия си купи седана и вътре е много лачена!
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Нашето Стило го взехме 2009-та год. на 70 хил. км ( вече е на 150 хил.). На мен ми харесва като дизайн, вървеж и разход. През годините не сме правили сериозни разходи по него:- сменихме единия носач ( скоро и другия )- чистих веднъж ЕГР-а- наскоро смених предните пружини, биалетки и задните тампони,- Смених датчика на коляновия вал ( 50лв. )Останалото е само консумативи( масло, филтри, ангренаж) и някакви малки проблеми по електрониката от сорта на грешки в Еърбега, Грешки по разните куплунги и т.н. , които са малко досадни( Като например да си смениш крушката на фара Yellow_Flash_Colorz_PDT_06), но пък се оправят.П.С. Тарикатите в АутоИталия смениха и Дебитометъра без нищо да му има( Защото пушеше, но се оказа ЕГР-а), и забравиха да завият перката на радиатора и тя се заби в него, та и той е сменян. Но тях не ги броя реално като дефекти по колата, а е чисто тяхна грешка.
                          Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                          Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3raqlu

Коментар

Аз PD няма и не бих си взел.Конкретно тая е ограничена до един ремап и толкоз, за повече трябва ASZ или ARL дюзи и турбо, конверсия към 240 маховик/съединител и тя стана златна.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X