има ли колеги с купета 2.0 16В които да са пробвали на първа при определени обороти колко км правят на 2-ра -3та и с колко оборота са на 100 км примерно примерно на 5-та с какви обороти е на 100 кми на 1-ва примерно с 6000 оборота на колко км саако някои колега иска да пробвам просто искам да сравня че току що смених ламба сонда и преди че ли като вървеше повече колата преди да се прецака ламбата и сега и с новата нещо не виждам кои знае какъв ефект та искам просто за сравнение да видя как са нещата дали аз съм свикнал с колата или си има още нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купе 2.0 16В скорост/км
Collapse
X
-
Re: Купе 2.0 16В скорост/км
mohel написа:има ли колеги с купета 2.0 16В които да са пробвали на първа при определени обороти колко км правят на 2-ра -3та и с колко оборота са на 100 км примерно примерно на 5-та с какви обороти е на 100 кми на 1-ва примерно с 6000 оборота на колко км саако някои колега иска да пробвам просто искам да сравня че току що смених ламба сонда и преди че ли като вървеше повече колата преди да се прецака ламбата и сега и с новата нещо не виждам кои знае какъв ефект та искам просто за сравнение да видя как са нещата дали аз съм свикнал с колата или си има още нещоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Купе 2.0 16В скорост/км
Yavor написа:mohel написа:има ли колеги с купета 2.0 16В които да са пробвали на първа при определени обороти колко км правят на 2-ра -3та и с колко оборота са на 100 км примерно примерно на 5-та с какви обороти е на 100 кми на 1-ва примерно с 6000 оборота на колко км саако някои колега иска да пробвам просто искам да сравня че току що смених ламба сонда и преди че ли като вървеше повече колата преди да се прецака ламбата и сега и с новата нещо не виждам кои знае какъв ефект та искам просто за сравнение да видя как са нещата дали аз съм свикнал с колата или си има още нещоFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
Колега, както си го написал не става много ясно и за това колегата Явор се е опитал да доуточни. Ако си сложил универсална на БОШ мога да те уверя, че колата ти не върви както трябва, а и ще гори доста. По-добре изкарай буксата на сондата и сравни как е с нея и без нея.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:Колега, както си го написал не става много ясно и за това колегата Явор се е опитал да доуточни. Ако си сложил универсална на БОШ мога да те уверя, че колата ти не върви както трябва, а и ще гори доста. По-добре изкарай буксата на сондата и сравни как е с нея и без нея.Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Ако е нова содната виж дали и работи подгрева. Това са 2-та бели кабела, на тях трябва да има ток за реотана. Ако няма може и от това да ти набива грешка, защото има време за което трябва да загрее сондата.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
siluro написа:Ако е нова содната виж дали и работи подгрева. Това са 2-та бели кабела, на тях трябва да има ток за реотана. Ако няма може и от това да ти набива грешка, защото има време за което трябва да загрее сондата.Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Колега няма начин колата ти да е с 3 кабела за сондата, 4 трябва да са.Ето я в каталога на НГК:http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_c...ra.php?id=1089Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
wwalker написа:Да, твоята е с 2 букси - едната с 2 кабела и другата с 1. Защо не си купи ламбдата за твоята кола, а универсална?Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
wwalker написа:Какъв е номерът на оригиналната?Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
измерих днеска подгрева на сондата и си работи което е лошото надявах се поне той да е проблема ама не.. с тая новата универсалната е още по зле даже сега свети много по продължително време чек-а колата въобще не ми харесва как върви и ускорява и с двете..закачих я на програмата на лаптопа като запаля колата тя угасва както си трябва гледам стоностите и показва 0.00 в момента в които почват да играят стойностите което според мен трябва да играят за да гласи тия смеси .. тогава светва и записва и грешката вече ламбда сонда... ако може админите да променят името на темата на Coupe проблем с ламбда сонда или както намерят за добре да е с повече яснота името на темата ако не им е проблемFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар