Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бягат ми токовете

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Бягат ми токовете

    За втори път се получава така че всичките токове по колата изчезват. Само двигателя продължава да работи, като го изключа стартера си завърта и двигателя пали без проблем. Първия път проблема се реши от самосебе си. Mъчих се да конкретизирам проблема, ама не се получи. Имам съмнение, че контактния ключ прави номера, но не знам какви би трябвало да са симптомите. В таблото с предпазителите тока влиза и съответно излиза, от там следва контактния ключ. Някакви предложения?
    VW Bora Variant 1.6 16V '01

    #2
    ток

    провери наново под контактния ключ клеимореда под кората или нещо от масата на таблото
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Вероятно имаш хлабава, или нагоряла връзка. провери Първо по-дебелите жици, които влизат в таблото, както и масата. Има вероятност и в ключа да е проблема, но е по-рядко срещано.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        Оказа се по глупава работа отколкото очаквах. Лоша връзка на масата на кабела от акумулатора към купето ( Друг е въпроса аз какъв ток съм отчитал от предпазителите към контактния ключ . От целия "ремонт" успях да счупя единия фиксатор на стартерния превключвател (май на него му се вика клеморед). Ще пробвам да залепя този фиксатор ама най вероятно няма да се получи качествено та някой ако знае дали се продава отделно този елемент и евентуално колко струва Едно оправя друго разваля!
        VW Bora Variant 1.6 16V '01

        Коментар

        Working...
        X