Е какво да те просветлявам, ти си го казал основното ЕКУ и глава, само трябва да се добави картер и изпускателен колектор, един уред за мерене на налягането на маслото в купето при желание и готово.Сега вече има още варианти да се вдигнат конете и то без много разходи ама те са тайна
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
И 15 литра газ да харчи се равнява на 7л. дизел което 7л. в града няма как да го постигна :D
Може, що да не може?
Колега ти ако можеш аз с мойта 1.9 тд немога. Изобщо не натискам колата много спокойно е карам до 2500 оборота. Дори няколко пъти ми правеше проблем с оборотите, губи мощност, и по сервизи ми казват че се затискат някакви пътища ли филтър ли незнам. Сменят горивния филтър и се оправя и от време на време е хубаво да е понатискам за да се издуха. От тогава като го спазвам това няма проблеми. Но под 8 не мога да сваля, то по книжка е 8.7 в града.
е да знам че JTD са малко по икономични, но давал съм колата на бащата, а той е кара като бензин на него му даде 11.5 градско и то в малък град без задръствания.Всичко е до шофьор.За мен разхода не е толко важен, колкото толкова, стига да няма проблеми с колата. Темата отиде малко в друга насока но и това е важно за една кола.
Скоро ще се чуе за моя мотор не бери грижа, главата е почти готова, картера е монтиран, колектора също е на мястото си, датчика за маслото и конзолата са приготвени, само търся кой да отнеме 0.5см. от блока и сме в играта отново.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар