сигурно аз съм попаднал на хубав фиат,тази кола ще ме надживее ако не я размажа някаде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Мареа 1.8
Collapse
X
-
Стилото само с 23 врати е красиво, а там е стани да седна. А другото с 4 врати ..... не бих си го причинил. От друга страна много бързо им падат цените едно стило е около и над 4000 лв а има и пунто 2006-7 за по 5500 , а до една година не ми се мисли колко още ще паднат.Незнам вече сум тотално объркан!Fiat Brava 1.9TD 100
Fiat Marea 1.8 HLX
Коментар
-
sugarboy написа:Защо не си вземеш някое Стило 2005-2007 г?. Вярно, грозни са, но поне е по-ново поколение автомобил, евтини са, като за 6-7 годишна кола, при всички случаи е по-перспективно от 12-13-годишна талига, макар и с известни вече проблеми.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:sugarboy написа:Защо не си вземеш някое Стило 2005-2007 г?. Вярно, грозни са, но поне е по-ново поколение автомобил, евтини са, като за 6-7 годишна кола, при всички случаи е по-перспективно от 12-13-годишна талига, макар и с известни вече проблеми.Fiat Brava 1.9TD 100
Fiat Marea 1.8 HLX
Коментар
-
Synthy написа:Защото ще гърми, затова. 4 бобини с лулите на по 15 години не са оферта за обикновена газова. Ако си смени 4-те бобини с чисто нови (от магазина, при това оригинални е желателно) - може. Аз лично не бих.Fat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
emzo написа:sugarboy написа:Защо не си вземеш някое Стило 2005-2007 г?. Вярно, грозни са, но поне е по-ново поколение автомобил, евтини са, като за 6-7 годишна кола, при всички случаи е по-перспективно от 12-13-годишна талига, макар и с известни вече проблеми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар