Колата е рено меган 2.0 8V 114кс, 1996г. Целта е газова уредба. Стигнах до ел. инсталацията, обаче ударих на камък. До инжекторите отиват 8 кабела, а не 5 както на повечето фиати. Тъй като с рено нямам опит, сега се чудя как да процедирам. Трябва да прекъсна инжекторите когато колата е на газ. Да срежа 4-те кабела с еднакъв цявт, и през реле да ги дам на късо, да сложа 4 отделни релета, или има някакъв друг начин? Ако знаете, ще се радвам на някакви свежи идеи. Аз.. клоня към проследяване на кабелите до къде отиват, но като гледам какво е под капака на рендето и как са намотани кабеляците... изобщо не ми се започва. Компютъра е сименс, ако има някакво значение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за рено меган
Collapse
X
-
Няма да слагам емулатор. Няма и съпротивления да слагам, трябва да резна кабелите за да прекъсна тока към дюзите и да не цъкат като съм на газ. Ама ми се иска да стане с едно реле, не с 4."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Колко пари му търсиш? Трябва да видя дали буксите са същите, но утре, че сега е тъмно и тъкмо се изкъпах (най-после - чистичък съм, УРА !!! )"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Моля те сподели мислил ли си как ще решиш проблема с гасненето на колата, когато компа реши че горивото е свършило. От един месец гледам схеми и точно заради тоя проблем, а другата седмица аз ще монтирам газ на рено.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ъъъ... защо ще прави такова нещо? От теб научавам, че компа иска да прави подобни дивотии. Надявам се моят да не е толкова умен, а и със симулатор на дюзи би трябвало всичко да е ОК, ако следи тях, макар че не се сещам как може по тях да реши, че горивото е свършило."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Изчислява за колко километра имаш бензин в резервоара от последното зареждане и като ги минеш гасне. Дивотия ама я има. Не мога да се сетя от къде да я прекъсва всеки път като я стартират на газ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар