Не знам дали съм уцелил правилния раздел.Имам въпрос относно скорости Фиат Браво/а . Дали скоростите от 1.6 16V и 1.9 16V са съвместими.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос скорости Браво
Collapse
X
-
Най-добре напиши точно от каква кола ще вземеш скоростите и точно на каква искаш да ги сложиш. Напиши марка, модел, година, месец на производство, двигател с точния код, който е в колите. Каква ти е идеята? Намерил си евтина кутия от дизел и искаш да я сложиш на бензинката? Да знаеш, че предавателните числа нямат нищо общо и като цяло много ще влошиш оптималната работа на двигателя и трансмисията.
-
ИЛИЯН написа:Искам от Фиат Браво 1.9 16V бензин да сложа скорости на Брава 1.6 16V бензин.
Коментар
-
ogi28b написа:ИЛИЯН написа:Искам от Фиат Браво 1.9 16V бензин да сложа скорости на Брава 1.6 16V бензин.
Коментар
-
1.9 е дизелов двигател и 16-клапанов вариант има в други марки и модели, но не и в Браво или Брава от 95-та до 01-ва. Трябва добре да проучиш от какво ТОЧНО е тази кутия. Огледай я внимателно, снимай я и запиши всички възможни номера, коио видиш по нея, за да разберем от какво е. Но ако наистина излязат дизелови - недей. Ще вдигаш 150 на 3-та, а на 4-та и 5-та ще е страшна мъка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар