Здравейте, започвам с уговорката, че току що се регнах и не знам дали пиша в правилният раздел, ако не е моля да не ме съдите строго Имам Фиат Пунто 1.1 55к.с. 1999г и бих желал да сменя двигатела с 1.2 75к.с. Какво ще ме посъветвате относно тази моя идея? Дали само двигателят трябва да сменя, всичко останало ще пасне ли с новия двигател? Още нещо търся и преден капак червен или черен, ударих се леко и трябва да го сменя Благодаря Ви от сърце, очаквам Вашите насоки Поздрави Кирчо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на двигател на Пунто '99: от 1.1 55 към 1.2 75
Collapse
X
-
Уф карай си с твоя мотор, или просто ако имаш едни 1000лв. за конверсии на двигател си купи пунто с мотор 1.2 Капак щес и намериш в раздела с продажбите, има коли на части да се чудиш от коя да си вземешКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Е що тогава ще сменяш двигателя, нали той всъщност е на 120х.км. то купето и на 1 мил. км. да е все тая. Добре да почнем със списъкаДвигател, инсталация, лапи на мотора евентуално, ЕКУ, полуоските май бяха по различи, абе веселбаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
k1r40 написа:Уфффф, аз не разбирам много, но това което изброи не ми звучи добре ...... Искам да го сменя, защото 1.2 е 75 коня, моят е 55 и няма душа колата да изпревари един тир на двупосочен път. Не съм "Състезател" никак дори, но е малко слаба за дълъг път тази. Иначе в града съм много доволен.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Бе Гъчи 3та и газ до ламарината до 120 има място :D ако ти е наред мотора 160 си ги кове ...Бе като се замисля може само да смениш смукателните колктори и дросела и да стане пълна инжекция и тук там някой кабел и екуто .... И ще стане пълна инжекция>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар