Колеги,вчера ми свърши газта и вкл. на бензин....МАЛЕЕЕ,ами тя колата не ще да върви.Тресе,тропа,няма мощност,бачка на 3 цилиндъра,гасне....абе мамата си е таковало.....Последно я карах на бензин преди около 2 седмици.Отвреме навреме си я паля на бензин.Проблем досега не съм имал.Какво си мисля,че може да е:1.Запушена дюза на цилиндъра,2.Недостатъчен дебит на бенз. помпа(филтъра не е със сигурност запушен щото е нов),друг вариант-може би ламбда сонда....къде мислите,че е проблема.Аз мисля да отида на диагностика и там май ще ми кажат най-добре.Моля ви,ако можете да ми помогнете със съвет или ако на някой му се е случвало да пише!пс Дали да не сипя от онези добавки за отпушване на дюзи или ще сбъркам?!?!ТЕНКС предварителноsasco
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6,16V-прецака се на бензин...
Collapse
X
-
sascoЕтикети: –
-
sasco
Коментар
-
Колега имах същия проблем и нещата се оправиха с добавка редекс в по големи количества.Оказаха се дюзи въпреки че моята пали задължително на бензин.Моя съвет е да сложиш добавка и да я покараш малко на бензин около 100 км примерно.В бош и динекспрес правят друго- разкачат помпата и директно към дюзите включват някаква течност и оставят колата да работи 10 тина минути.това е от мен като съвет .сподели какво е станало като оправиш колата.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар