Хехехех естествено ,че няма, питам за да знам ако нещо стане недай-си-боже да знам от къде да я спра да не върти напразно, че дори като съм на газ пак работи. Днес си монтирах обратно и усилвател, кабели, филтри и т.н. и повторното пипане не буксата която е на самата копница ще е трудно. За това питах. Да се надявам че съм стегнал и пръстена достатъчно пак блъсках с отверката и натисках отгоре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешен проблем с бензинова помпа - Мареа!
Collapse
X
-
Написах същото и на klichar, надявам се никога да не ми се налага да го ползвам това с бушона, а какво остава да монтирам ключе. А колкото до това че върти на бензин нека си върти, докато не прави проблеми не смятам да пипам по кабеляка п.с.а и съм чувал, че на инжекционите било по-добре докато е на газ да си минава и бензин през рейката да си се охлажда. Колко е вярно не знам!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Да ама не е там бушона за бензиновата помпа. Там е буксата за ламбда сондата и реле и бушон за инжекциона. За помпата няма. На онази снимка 250-та позиция е за 1.4 мотора. за 1.6 не пише къде е.п.с.прегледах къде що имам ама е все за браво и брава. И пак не пише никъде дори за серията 98ма година.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Пу значи е за много неща едновременно. Аз се надявах, че ще има отделен.Мерси още веднъж!!!п.с.сега загледах че има и накакъв сензор за налягане, но при мен го няма и него но това не е важно в моментаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар