Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешен проблем с бензинова помпа - Мареа!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хехехех естествено ,че няма, питам за да знам ако нещо стане недай-си-боже да знам от къде да я спра да не върти напразно, че дори като съм на газ пак работи. Днес си монтирах обратно и усилвател, кабели, филтри и т.н. и повторното пипане не буксата която е на самата копница ще е трудно. За това питах. Да се надявам че съм стегнал и пръстена достатъчно пак блъсках с отверката и натисках отгоре
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Сложи си едно ключе на кабела до инерционния изключвател
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Написах същото и на klichar, надявам се никога да не ми се налага да го ползвам това с бушона, а какво остава да монтирам ключе. А колкото до това че върти на бензин нека си върти, докато не прави проблеми не смятам да пипам по кабеляка п.с.а и съм чувал, че на инжекционите било по-добре докато е на газ да си минава и бензин през рейката да си се охлажда. Колко е вярно не знам!
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ами твоята се охлажда от бензина само ако караш на бензин
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

кола

Хубаво е да има и бензин поне 5 -10 литра
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да ама не е там бушона за бензиновата помпа. Там е буксата за ламбда сондата и реле и бушон за инжекциона. За помпата няма. На онази снимка 250-та позиция е за 1.4 мотора. за 1.6 не пише къде е.п.с.прегледах къде що имам ама е все за браво и брава. И пак не пише никъде дори за серията 98ма година.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Схемата си е точно за Мареа 1.6. Мареа с 1,4 двигател не съм виждал до сега.На колегата Попаров на бравото с 1,6 матор също беше там бушона за бензиновата помпа. По друга схема която имам също е там бушона ,но е отбелязан и за други компоненти.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пу значи е за много неща едновременно. Аз се надявах, че ще има отделен.Мерси още веднъж!!!п.с.сега загледах че има и накакъв сензор за налягане, но при мен го няма и него но това не е важно в момента
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                  X