И все пак не можеш да сравняваш ес класа с камион. Приятел има Г класа брабус и един по скромен CLS 320. И двете съм ги карал около седмица. Смело казвам перфектни са от всякъде. Всичко е и до поддръжка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
обзалагам се със всички тук във форума ,че мерцедес е най-чупливата и гнусно направена кола.монтьорите не случайно си построиха палати от тяхните ремонти.по принцип се карат от болни мозъци с много пари и незнаещи какво да ги правят.иначе очаквам опозиция,за да подплътя коментара си със всичките инженерни грешки и недомислици на тази велика марка,която осраха жестоко в последните 15 г.
Коментар
-
Хм, аз до сега не съм видял собственик на Мерцедес, който да е недоволен и да иска да смени марката. Имам десетина приятели с Мерцедеси и не съм ги чул да са се оплаквали, че се чупят. Даже за едното момче Ц200 2002г е на над 600 000км и карайки по павета не се чува и грам шум. Аз с Бравата...по павета....не мога да го опиша. Сега това, че повечето коли в БГ идват на много км и като почнат да се чупят... итръгват слуховетеТова е мое мнение и в спорове не влизам, както и не ангажирам никой с мнението сиФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
rangel88
Аз малко коли съм карал. Но едно каране няма да забравя още на кормуването за книжка ми преди 1 г на грейд лал. Бахти бараката бахти и боклука драхти и чудото.. Гледам го ново лъскаво едно такова... Вози като че ли си седнал на бордюра... На 15/20 км по паваж и ще изпадна през прозореца от друсането.... Трабант по добре си купете...
Коментар
-
кой каза,че който кара мерцедес е доволен-пълна глупост,просто не могат да склонят глава над егото си.като влязат в сервиз им се плаче.да не ти давам примери ,че са много.просто политиката на мерцедес е такава,а именно да се произведе луксозен автомобил за бизнес класата,който е максимално сложен като конструкция и всичко да се чупи,а всичко това струва много пари.
Коментар
-
evgeni85 написа:Няма място за сравнение мерцедес на 1000км с фиат на 1000 км. Ако имах 30000 за кола щях да карам мерцедес 2ра ръка отколкото нов фиат. Това е моето мнение.
Коментар
-
Хайде сега, да кажете, че 190E са боклуци....Щот Фиатите от началото на 90те, хич не ръждясваха. То коли на по 5 години, ако са вкарани от Австрия и Швейцария влизат с по 100кг по-малко ламарина, та какво остава за 25-30 годишна кола.То щом е така, да се качваме на Ладите, при тях всичко е френдли напраено с лесен достъп Пък и както се казваше "Жигулата си вози много меко"хахаП.П. Весело посрещане на всички.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ivel написа:обзалагам се със всички тук във форума ,че мерцедес е най-чупливата и гнусно направена кола.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар