Xaus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Punto_II_HGT написа:БМВ не бих си взел... имам чувството, че повечето хора, които се качат на БМВ IQ-то им спада мнооого рязко... мислят си че са хванали господ за шлифера...
Коментар
-
sasho_n2 написа:Punto_II_HGT написа:БМВ не бих си взел... имам чувството, че повечето хора, които се качат на БМВ IQ-то им спада мнооого рязко... мислят си че са хванали господ за шлифера...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
http://money.bg/auto/10-te-nay-proda...пейците така и не се научиха кои са най-добрите коли...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Много гадно ще ми стане ако имам възможност да си купя третата най-гадна кола, спрямо тази анкета.Примерно този екземпляр. Не, нещо космическо. Най-обикновен дизел.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Много гадно ще ми стане ако имам възможност да си купя третата най-гадна кола, спрямо тази анкета.Примерно този екземпляр. Не, нещо космическо. Най-обикновен дизел.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
BO написа:Много гадно ще ми стане ако имам възможност да си купя третата най-гадна кола, спрямо тази анкета.Примерно този екземпляр. Не, нещо космическо. Най-обикновен дизел.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:BO написа:Много гадно ще ми стане ако имам възможност да си купя третата най-гадна кола, спрямо тази анкета.Примерно този екземпляр. Не, нещо космическо. Най-обикновен дизел.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Имал съм БМВ Е46 330Д фейслифта и бях много доволен. Вярно малко посно вътре но колата като цяло беше много добра и вървеше като самолет. Продадох я на далаверка. (Със сигурност се търгуват повече от италиянките). Тук повечето са пристрастни към марка но според мен няма значение. Мисля че едно от важните неща за един автомобил са звездичките на краш тестовете.
Коментар
-
... https://www.youtube.com/watch?v=svWiyTufyi4Оххх, извинявай, но и аз не се сдържах хаха[/quote]Ха ха и аз не се сдържам :D https://www.youtube.com/watch?v=FC4IfnIfrM8
Коментар
-
D. Stanev написа:BO написа:Много гадно ще ми стане ако имам възможност да си купя третата най-гадна кола, спрямо тази анкета.Примерно този екземпляр. Не, нещо космическо. Най-обикновен дизел.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
evgeni85 написа:Ако имах пари веднага се качвам на чисто нов мерцедес S класа. Ама ще изчакам жребия на национална лотария. Току виж съм заобичал порше :DEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар