Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имал съм три американски автомобила и никога няма да си взема четвърта! Няма такива отпадъци.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Стило,това за мен е колата с добро окачване супер много екстри,ефтина подръжка и добър разход.Аз гласувах против баварката...е не ме кефи тази кола..горене задно предаване и така нататък,имах пунто.. е супер икономична но нищо повече,минал съм и през опел....е не съм доволен,имах лада супер недоволен и както и да е за мен стило бие много автомобили след 2000г,да не гожорим за голф 4 ..ужасс
      Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Давам ти 3 месеца и сам ще си промениш мнението.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Хахаха, зъл си Емо...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
            кви 3 месеца,братовчед ми има стило 3 та година и много съм я карал,дефекти ли?..няма освен шибания аербег, но се свиква..
            Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Като чета басните за Ауди и БМВ, се сещам за Смирненски и "Братчетата на Гаврош"...http://www.youtube.com/watch?v=lncUWF2OXAU
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

krasimir_77 написа:
                emzo написа:
                кви 3 месеца,братовчед ми има стило 3 та година и много съм я карал,дефекти ли?..няма освен шибания аербег, но се свиква..
                Е то със всичко се свиква, както казваш и сам.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Деу , останал с доста лоши впечатления от нея.

Коментар

Гласувах с Daewoo, защото такава марка вече няма.От доста отдавна, поне изнасяните за Европа модели се преименуваха на Chevrolet.

Коментар

Фолксваген, все пак трябва да има някаква естетика, колкото и глупаво да звучи.

Коментар

Глас за Форд - фиеста дизел, заради нея намразих и марката и дизелите. Проблеми безкрайно много - все дребни и дразнещи. Обичам повече тъщата :D
                        FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
                        FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 1999

Коментар

Интересно е , че повечето хора намразват една марка защото са имали някакви драми с нея. Аз лично гласувам за Грейт Лоул или там както се пише не за друго ама хората от NCAP си разбират от работата и щом те казват ,че не става значи наистина не става.Впрочем ДЕУ вече не съществува. На негово място са тия Евро шевролетите. Колкото до останалите марки си е въпрос на вкус. Няма марка която да не се чупи и ако човек е карък каквото и да си вземе си е все тая.
                          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                            Грейт Лоул или там както се пише
                            ЧангЧенг е на китайски

Коментар

От класацията вече доста ги няма.Ровер фалираСААБ фалираДеу мина под шапката на ШевролетНа свой ред Шевролет в БГ вече няма и няма да се внася, защото дублират моделната гама с Опел, заради което не вървяха продажбите на Опела, та от ГМ взеха мерки и го разкараха генерално.От тия всичките, не бих си взел Смарт. Карал съм такова няколко пъти....е няма такова недоразумение. 8/100 разход градско, багажник колкото за един плик череши...пълна дивотия.

Коментар

БМВ не бих си взел... имам чувството, че повечето хора, които се качат на БМВ IQ-то им спада мнооого рязко... мислят си че са хванали господ за шлифера...
                                1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                                2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Working...
                                X