Имал съм три американски автомобила и никога няма да си взема четвърта! Няма такива отпадъци.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?
Collapse
X
-
Стило,това за мен е колата с добро окачване супер много екстри,ефтина подръжка и добър разход.Аз гласувах против баварката...е не ме кефи тази кола..горене задно предаване и така нататък,имах пунто.. е супер икономична но нищо повече,минал съм и през опел....е не съм доволен,имах лада супер недоволен и както и да е за мен стило бие много автомобили след 2000г,да не гожорим за голф 4 ..ужассKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
emzo написа:Давам ти 3 месеца и сам ще си промениш мнението.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
Като чета басните за Ауди и БМВ, се сещам за Смирненски и "Братчетата на Гаврош"...http://www.youtube.com/watch?v=lncUWF2OXAUПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
krasimir_77 написа:emzo написа:Давам ти 3 месеца и сам ще си промениш мнението.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Интересно е , че повечето хора намразват една марка защото са имали някакви драми с нея. Аз лично гласувам за Грейт Лоул или там както се пише не за друго ама хората от NCAP си разбират от работата и щом те казват ,че не става значи наистина не става.Впрочем ДЕУ вече не съществува. На негово място са тия Евро шевролетите. Колкото до останалите марки си е въпрос на вкус. Няма марка която да не се чупи и ако човек е карък каквото и да си вземе си е все тая.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
От класацията вече доста ги няма.Ровер фалираСААБ фалираДеу мина под шапката на ШевролетНа свой ред Шевролет в БГ вече няма и няма да се внася, защото дублират моделната гама с Опел, заради което не вървяха продажбите на Опела, та от ГМ взеха мерки и го разкараха генерално.От тия всичките, не бих си взел Смарт. Карал съм такова няколко пъти....е няма такова недоразумение. 8/100 разход градско, багажник колкото за един плик череши...пълна дивотия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар