Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобил НЕ бихте си купили никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

packo84 написа:
    Колеги, Слав,BO,Темпрас, вие спорите най-разпалено и наистина научаваме и интересни факти от спора. Сетих се за една статистика, която ако намерите и изложите в цифри тук ще бъде още по-интересна- колко Алфи 147 и колко Голф 6 са продадени за период от една година. Ще сравним така двата модела не от техническа, а от комерсиална гледна точка
    А каква е целта на това сравнение?А като гледам анкетата се мъча да си отговоря на един въпрос, ама не мога.Как някой има избор да вземе BMW, VW или Лада и ще избере Ладата.Това искам да го видя на живо. Ей така стоят трите марки една до друга и искам наистина да видя кой ще влезне в Ладата и да щипне с нея.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Много пряко свързана със същността на въпроса.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          е то не е целта марките да бъдат класирани по предпочитание.иначе ти гарантирам, че ако ми се наложи да имам кола, с която да си возя з*дника по коларски пътища и имам наредени джипове на БМВ, ФВ и Лада, точно в Ладата ще седна.
          http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
            slonikon написа:

Коментар

iakvvu написа:
              slonikon написа:
              Ауу, колко е лошо да нямаш нито повдигане на купето, нито блокажи на всичките диференциали.Ама ужасно е:https://www.youtube.com/watch?v=KcREMPP22pgТи какво очакваш от англичани? Да ти изкарат БМВ-то по-добро от Ровъра ли? С такива безсмислени клипчета може да продължим до безкрай.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                iakvvu написа:
                slonikon написа:
                Ауу, колко е лошо да нямаш нито повдигане на купето, нито блокажи на всичките диференциали.Ама ужасно е:https://www.youtube.com/watch?v=KcREMPP22pgТи какво очакваш от англичани? Да ти изкарат БМВ-то по-добро от Ровъра ли? С такива безсмислени клипчета може да продължим до безкрай.
                Сега ше пробуташ Х6 за некав велик офф-роудър Аз незнам ... защо арабите са толко наивни и карат предимно Тойота, при положение че от BMW им предоставят такъв катерач...
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Жалко, моят отговор го няма Към този момент НЕ бих си купил немска щайга, или произведена в "Джърмани" дет се вика. Обаче никога не е късно нещата да се променят, за това казвам "към този момент".
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

напротив аз съм на твоето мнение и съм го изказвал много пъти

Коментар

Дачия в конкретния момент. Ами за мен са много.. незнам и аз.
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Деу (вероятно се отнася и до Шевролет), БМВ и Фолксфаген са най-непривлекателни според анкетата. Интересни са и коментарите, но дали са достатъчни аргументите и доколко са съществени... въпреки, че аз лично се сещам за някои, свързани с поддръжката.
                        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Господата шваби още през 97г са предложили ТДИ мотор с турбокомпресор с променлива гемоетрия
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Господата шваби още през 97г са предложили ТДИ мотор с турбокомпресор с променлива гемоетрия
                            Споко. Фиат са го направили това още през ’91-ва година. :D
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Турбомотори с променлива геометрия и автоматично управление на процесите са летяли на американските самолети през Втората световна.
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

В този ред на мисли Джеймс Уат въвежда в експлоатация прословутия си центробежен регулатор в парната машина още през 1776 година...
                                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Working...
                                X